Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Jarní Pohár je zpět

Jaro je za dveřmi, a proto bychom rádi pozvali všechny příznivce florbalu na Jarní Pohár! Ten se po covidové pauze opět vrací do tradičního kalendáře florbalového jara. Zápasy budou probíhat ve všední dny v odpoledních a večerních hodinách cca od 4.5.2022 do 10.6.2022. Finálový víkend proběhne 11. – 12.6.2022. Novinkou je místo konání turnaje, vše se odehraje v přetlakových halách Bublina Arena a Exe Sport Arena.

Účastnit se mohou registrovaní i neregistrovaní hráči a hráčky každého věku! Každý účastník smí v turnaji nastoupit pouze za jedno družstvo. Do vyřazovacích bojů nesmí nastoupit hráč, který se nezúčastnil alespoň 2 zápasů v základní části. Počet utkání se bude lišit dle počtu přihlášených družstev, minimálně to však bude 6 utkání pro každé družstvo. Kapacita turnaje je 30 družstev.

Startovné činí 900,- Kč/utkání a bude vybíráno vždy před každým utkáním. Před prvním utkáním bude vybrána kauce v hodnotě 1800,- Kč, ze které budou hrazena poslední dvě utkání týmu v turnaji.

Přihlašování je možné prostřednictvím e-mailu adela.bocanova@fbsbohemians.cz, do e-mailu uvádějte název týmu, kontaktní osobu (+ telefon a e-mail) a 3 preferované hrací dny. Budeme se snažit vyhovět co největšímu počtu týmů při sestavování termínové listiny.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany