Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani končí ve čtvrtfinále.

Sobotní střet byl pro klokany velmi vybouřený už jen tím že se hrálo opět před televizními kamerami. Klokani nechali na hřišti uplně vše a rozhodovat se tak muselo na samostatné nájezdy, které jsou vždy jedna velká loterie. Sparta byla tentokrát úspěšnější a postupuje dále do semifinále, ale pro zeleno-bílé Klokany sezona končí. 

První dějství začali lépe Klokani, kteří se dokázali rychle ujmout vedení poté co využili přesilovou hru. O deset minut později, ale dokázala Sparta odpovědět stejnou akcí, kdy také využili početní výhodu 1:1.

Druhé dějství bylo stejně tak vyrovnané jako první. Sparta se dokázala ve druhé třetině na chvíli dostat do vedení, ale opět netrvalo dlouho a stav byl znovu srovnán z hole Klokanů 2:2.

Třetí dějství nám potvrdilo fakt, že v této sérii na sebe narazily dva velmi vyrovnané celky a nic nemohlo být hned jasné. Faktem, také je že i třetí třetina byla stejně vyrovnaná jako předchozí dvě. Sparta se dostala opět na chvíli do vedení, ale dvě minuty před koncem dokázal srovnat Filip Forman 3:3.

Rozhodovat se tak muselo až v nastaveném čase, kdy v prodloužení jsme se rozuzlení, také nedočkali. 

Na řadu tak musela přijít až loterie v podobě samostatných nájezdů, ve které byli úspěšnější hráči Sparty. Klokani předvedli fantastický výkon. 

Nejlepší hráč: Jakub Zavřel

Autor: Julie Chaloupková 

Související utkání

Utkání - Muži A
12.3.2022, UNYP ARENA
Bohemians
3:4pn
2:2, 2:2, 2:2, 0:1
Sparta

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany