Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Malič rozhodl v prodloužení o pokračování série!

Klokani díky vyhranému televiznímu utkání prodlužují série a naděje pro ně tak nekončí! Další utkání čeká Klokany ve čtvrtek 10. 3. 2022 od 18:30 na půdě Sparty na UNYP Aréně

První dějství začali perfektně právě Klokani, na které byl vyvinut určitý tlak, že pokud chtějí pokračovat musí vyhrát. Spartu za celou dvacetiminutovku k ničemu nepustili a zařídili si vedení 2:0. 

Prvních 15minut druhého dějství patřilo opět Klokanům, kteří dokázali vstřelit další dvě branky a zařídit si tak vedení už o 4 branky! Bohužel posledních 5minut patřilo Spartě. Sparta dokázala nejprve snížit o jednu branku. Využila poté přesilovou hru a rozdíl byl už jen o dvě branky. V posledních 3vteřinách, ale dokázal snížit o jednu jedinou branku Radim Křenek z Prahy a další drama bylo na světě 4:3. 

Třetí dějství začalo velmi dramaticky, po osobních soubojích si Sparta snažila tvořit šance, které ale nedokázala využít. Klokany držel gólman Jakub Zavřel, který dokázal likvidovat Sparťanské šance. V posledních 4 minutách dokázal dlouhým pasem gólman Sparty najít svého spoluhráče a ten překonal Zavřela a měli jsme srovnány stav 4:4. 

Zápas, tak muselo rozhodnout prodloužení. Na obou týmech bylo vidět že nechtějí udělat chybu. Dlouhých 8 minut trvalo rozuzlení tohoto střetu. Sparta dostala příležitost, kterou však nevyužila. Jak se říká nedáš, dostaneš. Filip Forman si dokázal v útočném rohu podržet balonek a dlouhým pasem najít nabíhajícího Honzu Maliče, který prudkou přihrávku dokázal nasměrovat přímo za záda sparťasnkého gólmana! 5:4!

Nejlepší hráč: Jakub Zavřel

ROZHOVORY: 

Autor: Julie Chaloupková 

Související utkání

Utkání - Muži A
8.3.2022, UNYP ARENA
Bohemians
5:4pp
4:0, 4:6, 0:2, 1:0
Sparta

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians