Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Karolína Mezerová:

Klokanky vyvezly 3. čtvrtfinálové utkání do Hořovické sportovní haly, kde naposledy dokázaly porazit Tatran Střešovice. Bohužel, ale dnes zde ochutnaly hořkou porážku. Zlomová třetí část rozhodla dnešní utkání a vítězně odchází, tak FBC 8:3. Klokanky budou mít šanci sérii ještě zdramatizovat zítra v Dolních Břežanech. 

V prvním dějství, jsme se branky nedočkali. Mohli jsme spíše sledovat hru 5na4, kdy se oba týmy dopouštěly dvouminutových přestupků 0:0.

Druhé dějství začalo podobně jako skončilo první. Klokanky dostaly možnost dvou přesilových her, ale ani jednu z nich nedokázaly využít. První branku vstřelilo FBC, kdy se jim povedlo ve vlastním oslabení skórovat. FBC si vedení udrželo a dokázala před koncem třetiny skórovat ještě jednou 0:2

Třetí dějství začalo stejně, jako předchozí. Následovala vyloučení a jeden osobní trest, na výsledku to však nic neměnilo. Od třetí minuty se spustila gólová smršť, kterou bohužel řídila Ostrava. Mohli jsme celkem vidět 9 branek. Ostrava si zbytek zápasu kontrolovala a domácí již bohužel nenašly dostatek sil na obrat 3:8. 

Nejlepší hráčka: Karolína Mezerová

Autor: Julie Chaloupková

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians