Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Michal Jedlička: “Bohemka semifinále ještě uhrát může, ale je to hodně na hraně.”

Klokani nezvládli 3. čtvrtfinále se Spartou a po silné prohře 5:12, se Sparta ujímá vedení už 0:3. Vojtovi Zezulkovi se po zápase hledaly slova těžce, stejně tak Michalu Jedličkovi, který i přes tento neúspěch věří, že Klokani ještě můžou hrát o semifinále. 

V prvním dějství jsme mohli vidět hned 6 branek! Stav otevřela Sparta a Klokani se snažili jen dotahovat. Šťastnější však byla Sparta, která si do druhé části dokázala udržet vedení o dvě branky 2:4.

Ve druhém dějství si Sparta dokázala svůj náskok ještě navýšit a to celkem o pět branek! Sparta veškeré šance, které dostala, tak dokázala proměnit 2:9.

Třetí dějství začalo o něco slibněji pro Klokany, kteří se dokázali začít prosazovat, ale k dohnání ztráty to bohužel nestačilo. Stejně jak Klokanům se dařilo i soupeři. Třetí část sice byla vyrovnanější, ale k otočení zápasu to nestačilo 5:12.

Klokani, tak ztrácí další zápas a série je již 0:3 pro Spartu! Trenér Klokanů Michal Jedlička stále věří svému týmu, že o postup ještě dokáže hrát. Podaří se v úterý Bohemce sérii zlomit nebo potvrdí Sparta svou dominanci? 

Další zápas čeká Klokany v úterý 8. 3. 2022 na UNYP Aréně před TV kamerami! Přijďte Klokany podpořit!

Autor: Julie Chaloupková

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians