Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani nezvládli reparát a série je 0:2 pro Spartu.

Muži v neděli 27. 2. 2022 odehráli druhé utkání čtvrtfinálové série se Spartou a vítězně z něj odcházela právě Sparta 3:6. 

První dějství začalo podobně jako včerejší utkání. Byl to velmi vyrovnaný a napínavý střet od prvních vteřin. Na první branku jsme si museli počkat až do poloviny dvacetiminutovky, kdy skóre otevřel hráč Sparty. Vypadalo to že Sparta si vedení udrží, ale Filip Forman dokázal v posledních dvou-minutách stav srovnat na 1:1.

Začátek druhého dějství nám hned přineslo dvě vyloučení za tvrdé souboje na obou stranách, ale hra 4na4 nic nepřinesla. Sparta si v polovině třetiny dokázala své vedení vzít zpět. Filip Forman však při nájezdu dokázal Martina Beneše v brance, tak rozhýbat a srovnat opět skóre na 2:2.

Zlom přišel v třetím dějství. Sparta hned v prvních minutách odskočila do vedení, ale odpověď našlo duo Forman-Šebek, kdy druhý jmenovaný stav opět srovnal. Zlom přišel třináct minut před koncem, kdy Sparta vstřelila dvě slepené branky za sebou. Klokanům nepomohla ani dvě vyloučení za sebou na své straně a Sparta si již dokázala výsledek pohlídat a v závěru dokázala přidat ještě jednu branku. 3:6

Nejlepší hráč: Dominik Šimáně

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
26.2.2022, UNYP ARENA
Sparta
4:3
2:0, 6:4, 0:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians