Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Natálie Bartošová:

Ženy měly možnost v neděli 27. 2. 2022 srovnat sérii na 1:1, to jim bohužel nevyšlo a druhé utkání prohrávají 1:5. Utkání se stalo zlomové po řadě vyloučení Bohemky a třetí třetiny. 

Začátek zápasu napovídal, že to bude dnes úplně jiný střet těchto dvou týmů než ten včerejší. V první třetině jsme mohli vidět plno ostrých soubojů a na první branku jsme si museli počkat, až do samého závěru první dvacetiminutovky. Skóre otevřela v posledních třech minutách Ostrava, do šaten se šlo za stavu 0:1.

Druhá třetina nám přinesla opravdu vyrovnaný střet. Klokanky naopak od včerejšího zápasu hrály úplně jiný florbal, když dokázaly více bránit ostravské šance a být rovnocennějším soupeřem Ostravě. Druhé dějství nám tak nepřineslo žádnou branku a stav zůstal 0:1 pro FBC.

Třetí dějství bylo zlomové celého utkání. Během prvních sedmi minut si Ostrava dokázala vytvořit hned čtyřgolový náskok. Jedinou hráčkou z pražského celku, která dokázala  najít skulinku v brance FBC, byla Anna Marie Divišová a stáhla tak ostravský náskok o tři branky. Ostrava však nechtěla připustit žádné drama a své vedení o čtyři branky si vzala zpět v závěru utkání. Hattrick završila ostravská hráčka Michaela Mlejnková, a tak zajistila FBC vedení 2:0 na série. 

Příští týden přivítají hráčky Bohemians na domácí půdě FBC a budou se snažit se sérií něco udělat. 

Nejlepší hráčka: Natalie Bartošová 

Autor: Julie Chaloupková 

Související utkání

Utkání - Ženy A
27.2.2022, ČPP Aréna Ostrava
Ostrava
5:1
2:0, 0:0, 8:2
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany