Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Luky Bureš: Zápas v Mladé Boleslavi byl super!

Zápas v Mladé Boleslavi byl super!

První zápas byl jako vždy spíše rozehrávací, takže jsme ze začátku nehráli zrovna nejlépe. Ale to naštěstí ani naši soupeři Black Panthers. Dali jsme docela dost gólů, ale měli jsme i na víc. Zápas skončil 6:1. Ale byl to ten typ zápasu, kdy dlouho nic a jenom se přetahujeme a pak během chvíle padnou 2 góly a pak zase delší dobu nic.

V druhém zápase proti Kutné Hoře jsme prvního góla dali už v 15. sekundě. Hned na to jsme dali další dva góly, ale pak jsme dlouhou dobu nedali nic. K začátku druhé třetiny jsme gól inkasovali a už po chvíli jim to oplatili námi vstřelenou brankou. Zápas nakonec dopadl 5:2.

Třetí a taky poslední zápas byl proti Orka Horní Počernice. Hned chvíli po začátku zápasu jsme inkasovali gól. To nás zamrzelo. Naštěstí jsme za chvíli dali zase my gól. Poté to bylo pořád o jeden gól až do chvíle, kdy jsme se rozstříleli a dali jim branek hned několik. Bylo to opravdu velký drama a díky moc trenérovi za jeho super vedení. Zápas skončil 6:5 a tím se Bohemka bílý dostala do pátého koše.

Tento turnaj se podle všech povedl a už se těšíme na další akci.

Autor: Lukáš Bureš (mladší žáci)

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians