Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Lucie Veselá:

Ve čtvrtek 3. 2. 2022 čekala ženy dohrávka s Panthers Praha, které vyzvaly na SH Jedenáctka. Již od samého začátku bylo jasné, že si jdou zeleno-bílé pro výhru a nic jiného nepřipadá v úvahu. Díky velmi povedené první třetině si tak uhrály výhru 10:5 pro sebe a zůstávají tak na 5. příčce tabulky Extraligy žen. 

Úvod byl pro Klokanky ve velkém stylu na první dvě branky jim totiž stačila pouhá minuta, kdy oba goly od sebe dělilo jen šestnáct vteřin. Celou první třetinu, tak jednoznačně dominovaly a dokázaly svůj náskok ještě navýšit o další tři branky. Do šaten se tak šlo za stavu 5:0.

Ani druhá třetina nebyla vyjímkou pro rychlé góly, tu nejdříve potvrdila Adéla Bočanová, kdy svou perfektní nahrávkou našla Fousovou a pro ní už bylo zakončení jednoduché. V druhé třetině se probudily i hráčky Panthers a dokázaly dát Klokankám dvě rychlé branky v rozmezí dvou minut. Bohemka však na to měla velmi rychlou odpověd, kdy dokázala proměnit dvě šance, které od sebe byly pouhých sedm vteřin 8:2! 

Třetí třetina přinesla pět branek, kdy po svém vyloučení dokázala skórovat Lucie Veselá. Panthers si nejdříve daly vlastní gol a posunuly tak Bohemku o další branku do vedení. Za necelé tři minuty se podařilo vstřelit Panthers tři rychlé branky v rozmezí jedné minuty. Klokanky si však dokázaly udržet pohodlné vedení a odchází z této dohrávky vítězně 10:5.

Nejlepší hráčka: Lucie Veselá 

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
3.2.2022, Jedenáctka VS
Bohemians
10:4
10:0, 6:4, 4:4
Panthers Praha

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians