Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VÍKEND MLADŠÍCH ŽÁKŮ OČIMA LUKYHO BUREŠE

Nedělní turnaj 3+1 byl super!

Turnaj na Budějovické začal výborně! Hned v prvním zápase proti Falkonu jsme nasázeli 10 gólů a inkasovali jsme jen 4.

Druhý zápas se Slávií nezačal zrovna nejlépe. Už na začátku jsme dostali 3 góly během chvilky! Naštěstí jsme ale zabrali, vyrovnali a ujali se vedení. Zápas nakonec dopadl 9:6 pro nás a hodně jsme si oddechli.

Třetí zápas s Jesenicí jsme hned na začátku dali 3 góly a zápas nevypadal tak těžce. Docela jsme si věřili, ale pak jsme jen začali koukat. Soupeř zabral a hlavně hráč 95 nám dal hodně gólů v pár minutách. Pak se do toho vložily i fauly. Soupeř začal být důraznější v soubojích tělo na tělo a to vedlo i k pádům. Ke konci nám dokonce i zranili brankáře, ale vydržel a dokázal utkání chytat až do konce. Zápas skončil ohromnou prohrou 6:14. Na hráče Jesenice 95 jsme prostě neměli odpověď. Dokonce občas vystřelil ve výskoku a jeho přesné zakončení nás hodně drtilo.

Čtvrtý zápas s Mukařovem jsme museli vyměnit gólmana za hráče v poli, což ze začátku vypadalo riskantně, ale pak se ukázalo že náš nový gólman chytá taky výborně. A moc díky za super práci. Velkou část jsem prohrávali a neustále dotahovali soupeře. Nevzdali jsem to a poslední část úplně vyčerpaní jsem zakončili vítězně 9:7.

Po čtyřech zápasech jsme byli sice hrozně unavení, ale i šťastní za 3 výhry. Prostě kombinace – Vánoce – školní lyžák a týden covidu udělá své.

Autor: Lukáš Bureš (mladší žáci)

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians