Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022 – Letní soustředění FbŠ Bohemians

Přihlášky jsou spuštěny a hlásit se můžete přes Členskou sekci, nebo sekretariát klubu. Co nás ale vedlo ke změně místa a na co se můžeme těšit? V tomto článku přinášíme kompletní informace k letnímu soustředění v roce 2022. 

„Novou lokalitu jsme řešili několik posledních let. Důvodů k tomu bylo víc, ale mezi ty hlavní patřila úroveň sportovní haly a také fakt, že jsme se do Rokytnice už kapacitně nevešli. Kutná Hora nám tyto problémy řeší na jedničku s hvězdičkou a věříme, že se nám k ní podaří vybudovat stejnou vazbu, jako na dřívější lokalitu,“ plánuje šéftrenér Tomáš Grigar. 

Kvalitní zázemí dává navíc i prostor dalším možnostem. Sportovní úroveň soustředění je pro nás velkým tématem a i v tomhle směru se máme na co těšit. Budeme moci neomezeně využívat sportovní haly, nebo lépe regenerovat, díky nedalekému bazénu.

"Celý klub poprvé v historii míří na jedno místo a po předchozích testech našimi juniory, můžu prozradit, že nás čeká suprová akce,"  doplňuje hlavní trenér superligových klokanů Michal Jedlička.

FLORBALOVÉ TRÉNINKY:

V Kutné Hoře budeme trénovat ve dvou moderních sportovních halách, které jsou oproti Rokytnici o několik parníků vpřed, a právě kvalita sportovního povrchu, nebo celkové zázemí bylo často zmiňovaným nedostatkem rokytnické sportovní haly. 

Sportovní hala Klimeška navíc splňuje nejvyšší florbalové parametry a často hostí významné florbalové akce i na reprezentační úrovni.

UBYTOVÁNÍ:

Ubytování je zajištěno 200 metrů od sportovních hal v Domově mládeže a také přímo ve sportovní hale, vždy v dobře vybavených pokojích po 2-4 lůžkách s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Krátká vzdálenost od sportovní haly je oproti Rokytnici něčím, co jistě všichni v průběhu soustředění oceníme. 


VOLNOČASOVÉ VYŽITÍ:

Kromě ideálních florbalových podmínek se můžeme těšit i na skvělý volnočasový program. Královské město nabízí vedle úžasných památek také venkovní sportovní areál, venkovní i vnitřní koupaliště, ale také například motokáry, bobovou dráhu a nedaleký les pro hry v přírodě.  

TERMÍNY:

16.7. – 23.7.2022 ZELENÉ SOUSTŘEDĚNÍ - (kluci - Akademie Bublina, Bítovská, Jeremenkova, Olešská + Dorostenci a Junioři A)

23.7. – 30.7.2022 BÍLÉ SOUSTŘEDĚNÍ - (dívky - Ženská složka, Dorostenci a Junioři B, školní kroužky)

CENA:

6.990 Kč - cena bez dalších doplatků zahrnuje: dopravu, ubytování, stravu (5 x denně), rekreační poplatky, kvalifikované trenéry, kondičního kouče, vyškoleného zdravotníka, pronájem veškerého sportovního materiálu, pronájem hal včetně mantinelů, tenisových a volejbalových kurtů a ostatních sportovišť, celodenní výlet a dárek pro účastníky.

Sourozenci mají nárok na slevu 5% z celkové ceny.

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašujte se co nejrychleji! Počet účastníků soustředění je omezen kapacitou ubytovacích zařízení. Přestože se budeme snažit vyhovět všem zájemcům, budou upřednostněni ti, jejichž závaznou přihlášku obdržíme dříve. Doplňující informace budou přihlášeným distribuovány na konci května 2022.

Prosíme všechny členy o co nejdřívější přihlášení a úhradu platby za soustředění.

COVID:

V případě neuskutečnění akce budou přihlášeným hráčům a hráčkám vráceny platby v plné výši. 

Kontaktujte nás!
V případě dotazů se obracejte na Tomáše Grigara na e-mailu: soustredeni@fbsbohemians.cz
nebo volejte +420 728 351 446

Jak se vyrábí potisk na tričko:

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians