Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Jan Malič před TV utkáním:  Každý hlas na víc v hale je znát a pomůže. Ať už nám nebo Chodovu.

Muže čeká v pondělí 24. 1. 2022 jeden z posledních zápasů základní části Livesport Superligy. Klokani vyzvou Florbal Chodov, který je právě pod Bohemkou na 6. příčce. 

Zeleno-bílí již jedno utkání s Chodovem odehráli ve 12. kole, kdy zápas muselo rozhodovat prodloužení, kde klokani podlehli 4:5. 

Utkání se odehraje 24. 1. 2022  na UNYP ARÉNĚ od 19:20! 

Před zápasem jsem vyzpovídala jednoho z nejproduktivnějších hráčů Bohemians Honzu Maliče. 

Ahoj Honzo, jak se na Chodov připravujete? 

Přípravy nejsou výrazně jiné než na jiný tým superligy, myslím si, že oba týmy už se znají pečlivě, takže změny v přípravě neočekávám.

Jak moc pomohlo psychicky vítězství nad Libercem ?

Určitě povedený zapas, který všechny lajny zvládli na jedničku i s dobrým výkonem Kuby v bráně. Konečně se nám povedlo předvést trošku kvalitní florbal a udělat pěkný výsledek.

Jak se cítíš před zápasem?

Tak bude to televizák, takže aspoň malinká změna a těším se zase na těžkého soupeře a boj o lepší pozici v tabulce.

Jak vnímáš ty svou roli v týmu, jako jednoho z nejproduktivnějších hráčů? 

Tak bohužel přišlo zranění Karla, takže jsem byl posunut do útoku, kde se body sbírají snáž a zároveň mám kolem sebe v lajně kvalitní spoluhráče a s nimi to jde samo ;), ale vím, ze přijde doba, kdy se mi dařit nebude a budu dělat vše proto, aby jsem zas klukům pomáhal já.

Jak vnímáš Chodov? 

Tak Chodov nemá nějaký propracovaný systém, ale má v týmu hráče, kteří jsou individuálně velmi kvalitní… ať už je to Majer nebo Marek Vávra a je těžký je bránit. Je to hodně zápas o soubojích, takže potřebujeme hrát rychle a vyvarovat se jim.

Jak zpětně hodnotíš sezónu? 

Pokazili jsme si malinko postavení v tabulce po ty repre pauze, ale krize někdy přijít musí, vždy je jen otázka, jak dlouhá bude. A teď se vše směřuje na play off, tak uvidíme, kdo nás vyfasuje. Vše uteče jako voda.

Na co bys pozval diváky? 

Diváky bych chtěl pozvat na zápas u kterého konečný výsledek není nikdy jasný a všichni víme, že každý hlas na víc v hale je znát a pomůže. Ať už nám nebo Chodovu.

VSTUPENKY   

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč. Pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. 

HYGIENICKÁ OPATŘENÍ   

Děti do dosažení věku 12 let nemusí žádným způsobem prokazovat bezinfekčnost při vstupu do haly. 

Všechny osoby ve věku 12 a více let, které budou vstupovat do haly při utkání či turnaji, musí splňovat jednu z následujících podmínek: 

  • Osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od ukončení očkovacího schématu uplynulo nejméně 14 dní: 
  • Osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní; 
  • Některé skupiny osob mohou do haly vstupovat v případě, že absolvovaly nejdéle před 72 hodinami RT-PCR test s negativním výsledkem (u účastníků utkání, spadajících do níže uvedených skupin je platnost RT-PCR testů prodloužena na 7 dní). Možnost prokázat se RT-PCR testem se vztahuje pouze na:    

Osoby do dosažení věku 18 let; 

  • Osoby, které mají zahájené očkování, jehož očkovací schéma ještě nebylo ukončeno nebo od ukončení očkovacího schématu ještě neuplynulo 14 dní; 
  • Osoby, které se nemohou ze zdravotních důvodů očkovat a tento důvod mají zaznamenán v Informačním systému infekčních nemocí ISIN; 

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.   

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Jak se dostanete do haly?

Metro: linka trasy B, Českomoravská 

Tramvaj: zastávka Divadlo Gong 

Autor: Julie Chaloupková 



Související utkání

Utkání - Muži A
28.1.2022, UNYP ARENA
Bohemians
6:7
6:6, 2:4, 4:4
Chodov

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany