Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Vánoce pro Klokánka a obrovská dětská radost

Milí klokani a klokanky,  

jak jistě většina z Vás ví, před Vánoci jsme v našem Fanshopu organizovali sbírku dárečků pro děti z Klokánku na Praze 4, kterým jsme chtěli udělat hezkého Ježíška.  

Včera odpoledne jsme se do pražského Klokánku vydali v omezeném počtu (kvůli pandemické situaci) a odvezli jsme všech téměř 80 dárečku.  

Mrzí nás, že vám nemůžeme poskytnout formou videa nebo fotky s ukázkou toho, jak moc byly děti nadšené a jak se z nových věcí radovaly. Dle nařízení Magistrátu Hlavního města Praha je totiž zakázáno pořizovat fotky dětí, které jsou v Klokánku umístěny.   

Foto: ředitelka Marie Chovancová (uprostřed) a PR specialistka Lenka Jarmarová (vpravo) přebírají dárky od příznivců, rodičů, dětí a zaměstnanců FbŠ Bohemians.

Obrovského díky jsme se všichni dočkali nejen od samotných dětí. "Jsme nadšení, že se v Bohemce našlo tolik Ježíšků, kteří nám pomohli udělat dětem krásné Vánoce. Patří vám obrovský dík a už se těšíme, až s dětmi vyrazíme podpořit vaše týmy,"  poděkovala ředitelka Klokánku na Praze 4 paní Marie Chovancová.

Rádi bychom Vám poděkovali za to, že se tolik z Vás před Vánoci rozhodlo pomáhat ostatním. Těší nás, že jsme společně pomohli udělat radost těm dětem, které nemají život vůbec lehký a jsme moc hrdí, že se nám taková akce podařila zorganizovat, protože pomoc ostatním považujeme za důležitou. 

Děkujeme, že pomáháte spolu s námi!  

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians