Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čekají dva zápasy

Muže nejprve čeká v pátek 7.1. 2022 pražská odveta 21. kola Livesport Superligy v Řepích s Tatranem Střešovice, s kterým první zápas podlehli 2:4. 

Na další zápas nebudeme čekat dlouho. Nadcházející neděli 9.1.2022 čeká Klokany důležitý střet ve 22. kole Livesport Superligy na domácí palubovce se utkají s FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.  

V předchozím střetu odcházeli Klokani vítězně, kdy Ostravu porazili 6:3. Ostrava v předposledním zápase zdolala Florbal Chodov, ale v utkání s Black Angels odcházeli poraženi. Čeká nás tak velmi vyrovnaný a napjatý souboj. 
Klokani jsou momentálně na 6. příčce tabulky Livesport Superligy. 

Pojďme podpořit Klokany v druhé části základní části v UNYP Areně od 18:00. 

VSTUPENKY   

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč. Pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. 

HYGIENICKÁ OPATŘENÍ   

Děti do dosažení věku 12 let nemusí žádným způsobem prokazovat bezinfekčnost při vstupu do haly. 

Všechny osoby ve věku 12 a více let, které budou vstupovat do haly při utkání či turnaji, musí splňovat jednu z následujících podmínek: 

  • Osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od ukončení očkovacího schématu uplynulo nejméně 14 dní: 
  • Osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní; 
  • Některé skupiny osob mohou do haly vstupovat v případě, že absolvovaly nejdéle před 72 hodinami RT-PCR test s negativním výsledkem (u účastníků utkání, spadajících do níže uvedených skupin je platnost RT-PCR testů prodloužena na 7 dní). Možnost prokázat se RT-PCR testem se vztahuje pouze na:    

Osoby do dosažení věku 18 let; 

  • Osoby, které mají zahájené očkování, jehož očkovací schéma ještě nebylo ukončeno nebo od ukončení očkovacího schématu ještě neuplynulo 14 dní; 
  • Osoby, které se nemohou ze zdravotních důvodů očkovat a tento důvod mají zaznamenán v Informačním systému infekčních nemocí ISIN; 

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.   

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Jak se dostanete do haly?

Metro: linka trasy B, Českomoravská 

Tramvaj: zastávka Divadlo Gong 

Autor: Julie Chaloupková



Související utkání

Utkání - Muži A
9.1.2022, UNYP ARENA
Bohemians
14:6
8:0, 6:4, 14:8
Ostrava
Utkání - Muži A
7.1.2022, Sportovní centrum Řepy
Tatran
8:2
2:2, 4:0, 10:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians