Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Novoroční derby proti Vinohradům

Klokany čeká po delší sváteční pauze pražský rival, TJ Sokol Královské Vinohrady. Už tuto neděli, 2.1.2022 nastoupí v rámci 20. kola Livesport Superligy od 18:00 v UNYP Areně. Hlavní vchod bude pro diváky a sportovní fanoušky otevřený už od 17:00.  

Vinohrady mají na svém kontě zatím jenom 3 výhry a s 9 body jsou na posledním 14. místě v tabulce. Klokani mají po neúspěšném utkání v Otrokovicích na svém kontě 35 bodů a v tabulce jsou tak na 6. příčce.  

Poslední vzájemné utkání v minulé sezóně skončila obě ve prospěch hráčů Bohemians. Nejdříve si připsali výhru na domácí půdě 10:4 a následně také výhru na půdě Vinohrad 5:14.  

VSTUPENKY   

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč. Pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. 

HYGIENICKÁ OPATŘENÍ   

Děti do dosažení věku 12 let nemusí žádným způsobem prokazovat bezinfekčnost při vstupu do haly. 

Všechny osoby ve věku 12 a více let, které budou vstupovat do haly při utkání či turnaji, musí splňovat jednu z následujících podmínek: 

  • Osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a od ukončení očkovacího schématu uplynulo nejméně 14 dní: 
  • Osoba prodělala onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace a od prvního pozitivního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní; 
  • Některé skupiny osob mohou do haly vstupovat v případě, že absolvovaly nejdéle před 72 hodinami RT-PCR test s negativním výsledkem (u účastníků utkání, spadajících do níže uvedených skupin je platnost RT-PCR testů prodloužena na 7 dní). Možnost prokázat se RT-PCR testem se vztahuje pouze na:    

Osoby do dosažení věku 18 let; 

  • Osoby, které mají zahájené očkování, jehož očkovací schéma ještě nebylo ukončeno nebo od ukončení očkovacího schématu ještě neuplynulo 14 dní; 
  • Osoby, které se nemohou ze zdravotních důvodů očkovat a tento důvod mají zaznamenán v Informačním systému infekčních nemocí ISIN; 

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.   

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Zastávka metra: linka trasy B, Českomoravská

Zastávka tramvaje: Divadlo Gong 

Související utkání

Utkání - Muži A
2.1.2022, UNYP ARENA
Bohemians
12:11
8:10, 8:6, 8:6
Vinohrady

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians