Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Souboj s Black Angels rozhodlo až prodloužení

Zápas začal ve vyrovnaném tempu, Blaci dokázali sice vyhrát buly, ale balonek na čepelích dlouho neudrželi, bylo tak jasné, že zápas bude velmi vyrovnaný. Skóre zápasu otevřeli Blaci, kdy dokázali z předbrankového prostoru dostat balonek do branky domácích. Radost hostů vydržela však jen do poloviny první třetiny, kdy se dopustili faulu a domácím darovali přesilovou hru. Přesilovou hru domácí dokázali využít po necelé minutě a stav srovnal Patrik Šebek. První třetina, tak skončila za stavu 1:1.

Druhou třetinu začali lépe domácí, kdy byl nejprve na buly úspěšnější Forman a po rychlém střídání zařídil vedení Klokanů Matúš Gajdoš. Vedení se u Klokanů dlouho neohřálo. Blaci nejdříve dokázali srovnat a za pár vteřin se opět dostali do vedení 2:3. Klokanům se podařilo srovnat až opět v přesilové hře, kdy se dokázal prosadit reprezentant a nejproduktivnější hráč Filip Forman a v bráně Blacků vymetl všechny pavučiny ránou do pravého horního rohu. 

Klokanům se v utkání proti Blackům opravdu dařili přesilové hry. Začátkem třetí třetiny, dostali muži možnost využít dvojitou přesilovku, které se opět ujal Filip Forman a Klokani se ujali vedení. Prvním golem v sezoně se v dnešním zápase blýskl Peter Hrabčák a poslal Bohemku do dvou golového vedení. Klokani ovšem ochutnali hořkou chuť konce třetí třetiny, kdy Blaci nejprve dokázali snížit a 30 vteřin před koncem dokázali srovnat 5:5 šlo se do prodloužení. 

Prodloužení vypadalo ze začátku lépe pro Bohemku, kdy kombinovali, ale nedařilo se jim dostat balonek do branky hostů. V 5-té minutě prodloužení se k balonku dostali Black Angels a trefují se přesně a ukončují tak napínavý zápas. 5:6p pro Black Angels.

Nejlepší hráči: Peter Hrabčák

Autor: Julie Chaloupková 



Související utkání

Utkání - Muži A
22.11.2021, SH SK Slavia Praha
Bohemians
5:6pp
2:2, 4:4, 4:4, 0:1
Black Angels

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians