Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Vítězství Klokanů ve Vítkovicích

Začátek první třetiny zvládl lépe tým domácích, kdy dokázal vyhrát buly a vydal se ihned k útoku. Mohli jsme vidět plno zajímavých akcí, ale během první třetiny se podařili jen dvě. Vítkovice jako první dokázali vstřelit branku, ale vedení jim dlouho nevydrželo, když z hole Pavla Čiháka přišlo vyrovnání 1:1.

Druhá část začala lépe pro domácí, kteří dokázali v prvních minutách navýšit stav na 1:2. Zápasy s Vítkovicemi jsou vždy velmi napínavé a dnes tomu nebylo jinak, po strkanici mezi Jakubem Buršíkem a Skybou museli zasáhnout rozhodčí a oba aktéry poslali na trestné lavičky, mohli jsme tak vidět hru 4 na 4, která ale nic nepřinesla. Až další vyloučení domácích hráčů přineslo pro Bohemians ovoce, kdy přesilovou hru využil Adam Růžek 2:2. Vítkovice dokázali rychle odpovědět a opět si vzali zápas na svou stranu 3:2. 

Začátek třetí části měl podobný průběh pro domácí, kteří opět začali lépe a měli plno šancí. Zvrat zápasu přišel po vyrovnávací brance z dorážky Patrika Šebka a následně to vzal na sebe Jakub Buršík a překlopil vedení na stranu hostů. Vítkovice měly plno šancí, které ale nedokázaly využít proti fantastickému golmanovi Michajlovičovi. A jak se říká “Nedáš, dostaneš” Vojtěch Bílek se ujal balónku a skóroval, následně v přesilové hře Pavel Čihák 30 vteřin před koncem potvrdil výhru hostů na 3:6. 

Nejlepší hráč: Pavel Čihák

Autor: Julie Chaloupková 



Související utkání

Utkání - Muži A
17.11.2021, SC Dubina Ostrava
Vítkovice
3:6
2:2, 4:2, 0:8
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians