Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Těsné vítězství žen nad Brnem

Klokanky utkání rozehrály v 17:00, kdy se po zranění na buly postavila kapitánka Adéla Bočanová. Ta úspěšně vyhrála buly a domácí se hned rvaly dopředu. Avšak první třetina patřila jednoznačně Brnu. Hráčky Brna si dokázaly domácí podmanit a prvním golem začaly diktovat tempo zápasu, které jim vydrželo i do konce třetiny, kdy dokázaly svůj náskok navýšit ještě o jeden gol 0:2.

Druhá třetina začala ve znamení přesilové hry Brna, kterou ale nedokázaly využít díky skvělé hře v oslabení Bohemians. Hra byla spíše ve znamení velkých nepřesností, kdy se domácím hráčkám nedařilo dostat balonek do hostující branky. Nakonec se to podařilo Kateřině Strnadové, která po nahrávce od Gabriely Vaničkové dokázala zakončit a snižuje stav utkání na 1:2.

Třetí dějství vůbec nezačalo dobře pro domácí hráčky, kdy Brno opět navýšilo svůj náskok nejdříve o jeden gol a o pouhých pět minut dokázaly od Bohemians odskočit o celkově 2 branky. Na tabuli tak svítil stav 1:4 pro Brno dlouhou hrací dobu. Klokanky, se ale nechtěly vzdát a 5 minut před koncem utkání se jim povedlo snížit z hole Lucie Veselé. Za necelou minutu na to se přidala Gabriela Vaníčkové a její spoluhráčka pár vteřin za ní, Karolína Mezerová. Minutu před koncem bylo srovnáno 4:4. Hráčky se stavěly na buly a atmosféra v hale by se dala krájet, po hvizdu vzala balonek Dominika Vatahová a svou střelou poslala klokanky 40 vteřin před koncem utkání do vedení! Hráčky Bohemians si už stav pohlídaly a dokázaly doslova hráčky Brna přetlačit až v posledních vteřinách a berou 3 důležité body do tabulky.

Nejlepší Hráčka: Kateřina Strnadová

HIGHLIGHTS:




Autor: Julie Chaloupková



Související utkání

Utkání - Ženy A
17.11.2021, SH Dolní Břežany
Bohemians
5:4
0:4, 2:0, 8:4
Bulldogs

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany