Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy ztratily body s Mladou Boleslaví

V zápase měly být hráčky zeleno-bílých favoritem a Boleslav outsiderem, ale zápas vypadal nakonec jinak. Klokankám se vyvedl spíše začátek utkání ale od 3. třetiny, jako kdyby začaly tahat za kratší konec zápasu, a naopak Boleslavi se začalo dařit.

Utkání začalo v pomalejším a opatrném tempu, i když se Eliška Císařová hned v první minutě dopustila faulu na dvě minuty, tak lépe začaly domácí. Bohemka dokázala diktovat tempo zápasu a zároveň se snažila být aktivnější do branky. Na první branku jsme si museli počkat až ke konci třetiny, kdy se prosadila domácí Lucie Veselá, ale vedení netrvalo dlouho a Boleslav dokázala v závěru třetiny srovnat na 1:1.

Druhá třetina začala ještě lépe pro domácí, kdy se dokázala střelou z dálky trefit Fousová. Karolína Mezerová měla možnost si své statistiky upravit v podobě trestného střílení, ale nedokázala najít skulinku backhandem mezi rukama ležící gólmanky. Kateřina Fousová dokázala opět přijít na kloub hostující gólmance a využila přesilovou hru domácích. Stav 3:1.

Třetí třetina byla plná překvapení. Zápas vzaly do rukou hráčky Boleslavy a rozhodly se, že se budou o výsledek zápasu ještě rvát, a to se jim i podařilo. Boleslav dokázala využít svojí přesilovou hru, po vyloučení Štajnerové, a to jim dodalo sebevědomí. Uběhlo 6 minut a Boleslav dokázala stav zápasu otočit na svou stranu. I když se Klokanky snažily, co to šlo, hledaly jakoukoli mezeru v obraně Boleslavy, tak se jim nepodařilo stav zvrátit. V brance se totiž perfektně blýskla hostující Klementová a nenechala už nic náhodě.

Klokanky tak ztrácí důležité body a prohrávají s MITEL FLORBALOVÁ AKADEMIE MB 3:5.

Nejlepší hráčka: Kateřina Fousová

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
6.11.2021, SH Dolní Břežany
Bohemians
3:5
2:2, 4:0, 0:8
FA MB

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians