Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky těsně podlehly Ostravě

Už jen podle slov klokanky Natálie Bartošové z preview, jsme si mohly představit, jak ostrá bitva s FBC Ostrava to bude. A jak vyhrocený zápas nás vlastně bude čekat, ale tohle nikdo nečekal.

Klokanky nezačaly zápas nejlíp a už v první třetině je pořádně schladily hráčky FBC, když trestaly každou chybu, kterou klokanky udělaly. Zelenobílým se v první třetině nedařilo vytvořit si nějakou větší šanci, a tak hráčky odcházely do šatny za stavu 0:3.

Ovšem studená sprcha zezačátku utkání hráčkám FbŠ pravděpodobně prospěla a dokázaly stav snížit na 2:3. Ten na tabuli nevydržel svítit dlouho a klokanky opět inkasovaly branku.

Domácí to jen nakoplo a dokázaly otočit tlak hostů na svou stranu, ale do šaten se šlo za stavu 2:4.

Třetí dějství bylo fantastická jízda v podobě zelenobílých hráček. Nejen, že dokázaly opět snížit, ale brzo dokázaly i srovnat, kdy právě srovnávající branku vstřelila Karolína Mezerová, která uplatnila své zkušenosti z reprezentace a potrestala tak oslabení FBC. Utkání muselo rozhodnout až prodloužení, kde ani jeden z týmů nechtěl udělat fatální chybu a připsat si ten jeden bod navíc. Bohužel, chybu udělal tým klokanek a v prodloužení těsně podlehly FBC 4:5.

Nejlepší hráčkou se stala Aneta Faltová.

HIGHLIGHTS:

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
28.10.2021, TJ Sokol Vinohrady
Bohemians
4:5pp
0:6, 4:2, 4:0, 0:1
Ostrava

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany