Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Druhý den na Welcome Campu

Ani dnes tomu nebylo jinak a na třídenním Welcome Campu se začalo brzy ráno. Děti se na Bublina Aréně sešly úderem 8 ranní. Nejdříve nás čekalo přivítání a docházka. Dopolední blok byl ve znamení příprav na Superligový zápas, na který jsme odpoledne plánovali vyrazit. Děti prošly školou fandění v barvách Bohemians. Úkol po svačině byl jasný! Vytvořit si banner na fandění a vymyslet pokřik a že nápadů padlo mnoho. Děti popadly tužky a fixy a šlo se na věc.

Po bannerech jsme se zašli posílit na oběd a z oběda jsme zamířili zpět na halu. Samozřejmě na florbal se šlo až po polední pauze. Čekali nás další přípravy, a proč tentokrát? Úkolem bylo vysvětlit si základy a pravidla florbalu, protože děti čekal i zápas mezi sebou v přestávkách Superligového utkání! Odpolední blok byl tak ve znamení zápasu.

V 16:00 jsme společně vyrazili na cestu na Sokol Vinohrady, kde se hrála Superliga mužů, která nám nemohla utéct! Celé 3 třetiny děti fandily jako o život a o přestávkách si to samy zkusily před fanoušky a zažily atmosféru velké haly.

Zítra se Klokani a Klokanky můžou těšit na besedu se Superligovým hráčem, prohlídku fanshopu a nebo florbalový turnaj!

Video z celého dne: 

Autor: Julie Chaloupková 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany