Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
První den na Welcome Campu

Je brzké středeční ráno 27.10. 2021 podzimních prázdnin a minimálně 50-ti rodinám doma zazvonil budík. Ale proč? Děti mají prázdniny. To, ale neplatí pro příznivce FbŠ Bohemians, kteří se již na 7:30 srážejí u Bublina Arény, aby se zúčastnili Welcome Campu!

Ranní blok začal převlečením a vstupem do haly, kde děti přivítal maskot FbŠ Bohemians KLOKAN! Děti se s Klokanem vyfotily a následovala první sportovní aktivita. Děti se zahřály a s Klokanem si zahrály plno sportovních her a soutěží.

Před dopoledním blokem se děti posílily svačinou a následovalo opět plno her, které pro ně připravili trenéři spolu se Superligovým Hráčem Jirkou Kratinou. I přesto že jsou prázdniny, byla pro děti připravena Tajenka v rámci Bohemians a nechali jsme pracovat i jejich mozkové závity!

Po obědě nás čekala krátká obědová pauza. Když dětem slehlo, šlo se opět do akce! Odpolední blok už byl ve znamení florbalu. Seznámení s florbalovou hokejkou a pravidly a samozřejmě florbal jako takový. 

Klokani a Klokanky se můžou těšit i na zítřejší nabitý program, a hlavně odpolední návštěvu Superligového zápasu našich Mužů proti Liberci!  

VIDEO: Den první

Autor: Julie Chaloupková

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany