Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži v Ostravě berou 3 body

První třetina začala lépe pro Klokany. Do první nebezpečné šance se dostal Růžek, ale od mantinelu minul branku. Na první branku se dlouho nečekalo, když se do vedení dostala Ostrava. Ostrava zahrozila ještě z jedné akce, ale nic z toho nebylo. Bohemka na odpověď nenechala dlouho čekat, když po pěkné přihrávce se trefil Karel Petrák a srovnal tak skóre. Hra se nám po vyrovnání začala přelévat ze strany na stranu, na to nejlépe zareagoval Filip Forman a ze střely z první poslal Klokany do vedení. Vedení klokanů se dlouho neohřálo. Ostrava dokázala po delším držení balonku překonat hostujícího Zavřela. Klokani po srovnání stavu přidali na tempu a Ostravu aktivně napadali a to jim přineslo první přesilovou hru, ale tu klokani nedokázali využít a do šaten se šlo za vyrovnaného stavu.

Druhá třetina začala lépe pro Ostravu, kdy si v prvních vteřinách vynutili přesilovou hru. Ostrava, ale nedokázala využít přesilovou hru. Rychlá akce po uplynutí dvouminutového trestu Filipa Formana přinesla klokanům navýšení na 2:3. Klokani měli opět možnost využít přesilovou hru, ale ani druhá nepřinesla gol. Ostrava měla zanedlouho stejnou možnost, ale ani oni nedokázali využít přesilovou hru. Do konce třetiny dokázal Klokany podržet brankář Zavřel a do šaten udržel vedení.

Třetí třetina přinesla v prvních vteřinách vyrovnání. To se nelíbilo Jakubu Buršíkovi, který vzal balonek na sebe a razantní střelou dostal míček za brankovou čáru. Klokani nenechali nic náhodě a začali opět soupeře tlačit. Díky tlaku si vybojovali přesilovou hru, kterou dokázal v posledních 5ti vteřinách využít Karel Petrák a poslal Klokany do dvoubrankového vedení. Atmosféra v hale by se dala krájet a zelenobílý neměli nic jednoduché, protože Ostrava svou hru začala přitvrzovat. Filip Forman na tvrdou hru Ostravy odpověděl dalším golem a dal tím vítězný gol Klokanů a ti si odváží z Ostravy vítězství 3:6.

Nejlepší hráč : Jakub Zavřel 

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
24.10.2021, SH Bospor Bohumín
Ostrava
3:6
4:4, 0:2, 2:6
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians