Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži prohrávají proti Tatranu

První třetinu začali nejlépe domácí Klokani, kteří si start utkání pohlídali a drželi balonek pevně pod kontrolou. Domácí zahrozili hned dvěma šancemi, které ale gól nepřivedly. Tatran se dopustil faulu a o navýšení se mohl postarat Filip Forman a napravit si nájezdovou reputaci z předchozího zápasu, ale to se mu bohužel nepovedlo. Michajlovič vytáhl dva perfektní zákroky proti Tatranským hráčům a udržel si tak čisté konto. Šebek nadvakrát otestoval pozornost Tatranského Kříže. První gól dnešního utkání jsme se mohli dočkat až koncem první třetiny, kdy to Forman vzal na sebe a od mantinelu zamířil přesně na dobře připravenou čepel Patrika Šebka od kterého se balonek svezl po čepeli do branky. Do šaten se tedy půjde za stavu 1:0 pro zelenobílé.

Druhá třetina začala přesilovou hrou Bohemians, kterou si přinesli ještě z první třetiny. Ani tato přesilová hra nepřinesla gólovou radost. Tatranu se povedlo nastoupit zase do zápasu a toho se ujal Jonáš Kreysa, máme tedy vyrovnáno. Bohužel ani druhá dnešní přesilovka nám nepřinesla branku. Obrovskou šanci měl Patrik Šebek, ale bohužel. Tatran využil svou přesilovou hru, po vyloučení Filipa Formana a přetáčí skóre na svou stranu. Bohemka si vytvořila perfektní akci a na jejím konci stál Jakub Buršík, který přišpendlil míček do tatranské branky a máme tu opět vyrovnáno. Půl minuty před koncem se o úpravu stavu postaral nejproduktivnější hráč Tatranu Martin Havlas. Do šaten se tedy půjde za stavu 2:3 pro Tatran.

Třetí dějství se rozehrálo ve vysokých obrátkách. Tatran se dokázal ubránit i další přesilové hře a po vyprchání trestu dokázali uzamknout Bohemku na polovině. Blízko vyrovnání byl Cabejšek, který si připravil razantní střelu, ale bohužel nestačila na srovnání. V polovině třetiny jsme mohli vidět i hru 5na3, ale zelenobílí se zvládli ubránit. Michajlovič si poradil s dvojicí Tatranských, kteří na něj mířili. Klokani se snažili vyrovnat v 6-ti hráčích, ale přišlo vyloučení Patrika Šebka. Výhru Tatranu zpečetil nejproduktivnější hráč Matěj Havlas. Klokani prohrávají s Tatranem 2:4.

Nejlepším hráč dnešního utkání se stal Patrik Šebek.

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
22.10.2021, UNYP ARENA
Bohemians
2:4
2:0, 2:6, 0:2
Tatran

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians