Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
ÚŽASNÁ VÝHRA ŽEN NAD TATRANEM!

První třetina začala v mírném tempu, kdy si oba týmy spíše zkoušely povrch Hořovické haly a prvního gólu jsme se dočkali až v 5. minutě utkání, ale bohužel to byl gól do branky Klokanek. Tatranu se povedlo svůj náskok navýšit při využití přesilové hry. Během dalších minut byl znát spíše tlak Tatranu, ale Klokanky se nenechaly utlačovat a parádní akcí se předvedla Minářová, která dokázala najít nabíhající Vatahovou a pro ni už bylo jednoduché doklepnout míček do branky Tatranu. Další minuty jsme mohli sledovat florbal nahoru a dolů, ale to se nelíbilo Klokankám a ty v posledních dvou minutách dokázaly po standartní situaci vyrovnat stav. Kdy odražený balonek po střele Vaníčkové dokázala do branky doklepnout Kleknerová. Do šaten se odcházelo za stavu 2:2

Druhá třetina začala v rychlejším tempu. Mohli jsme vidět perfektní zákrok, který předvedla Franková a podržela tak svůj tým. Na druhé straně mohla navýšit nejproduktivnější hráčka Vaníčková, ale střela se jí bohužel nezdařila. Nádhernou akcí se předvedla Simona Pálková, která se s ničím nemazala a od mantinelu vymetla tatranské gólmance pavučinu. Dominika Vatahová byla další, která se ničeho nebála a provětrala další šibenice v tatranské brance. Tatranu se ovšem povedlo nejdříve snížit a poté i vyrovnat utkání v polovině druhé třetiny. Strnadová si nejdříve řekla o faul a díky odloženému vyloučení opět vrátila zelenobílým vedení! Aby toho nebylo málo stav se nelíbil Karolíně Mezerový, která využila své nabrané zkušenosti z reprezentace a vrátila klokankám dvoubrankové vedení, do šaten se tedy půjde za stavu 6:4 pro Bohemians!

Třetí dějství se nám rozjelo v opravdu rychlém tempu, kdy se zároveň začalo přiostřovat v soubojích. Domácí gólmanka Franková se blýskala jedním perfektním zákrokem za druhým a dokázala tak svůj tým udržet na dvoubrankovém vedením. A máme tu tříbrankový náskok, který podepsala Natálie Bartošová, když jednou rukou dokázala dostat balónek do branky Tatranu. Golové chuti se chytla další hráčka Bohemians a to Anna-Marie Divišová a přidala tak čtvrtou branku v řadě. Klokanky si už nenechaly nic vzít a poráží Tatran v Hořovicích 8:4.

Nejlepší hráčkou se stala Martina Franková.

HIGHLIGHTS:

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
22.10.2021, SH Hořovice
Bohemians
8:4
4:4, 8:4, 4:0
Tatran

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians