Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženské derby na Jižním Městě!

První třetina začala hned ve vysokém tempu, kdy se hrál florbal nahoru dolů. Hned v prvních minutách bylo vidět plno šancí, které ale gól nepřinesli. U domácích měla šanci Keprtová, ale i Klokanky se dokázaly dostat do šance, jako třeba Strnadová. V první třetině jsme mohli vidět i trestné střílení po chybě Fousové, která trefila letící balónek vysokou holí, ale ani nájezd Chodova nepřinesl první branku zápasu. V rychlém sledu jsme mohli vidět první gól a zároveň navýšení Chodova.

Ze začátku druhé třetiny měly navrch hráčky Bohemians, které si v rychlém začátku vytvořily dvě rychlé příležitosti, ale nedokázaly dostat balonek do chodovské branky. Po velmi prudkém začátku se hra přelévala ze strany na stranu bez výrazných šancí. Jednu z větších šancí měla Mezerová po špatné rozehře Havlové, ale ani to nám nepřineslo snížení. Naopak nám přišlo navýšení Chodova, poté co dokázal využít přesilovou hru a zvýšil na 3:0.

Třetí třetina přinesla opět hned zprvu prudké tempo a hru nahoru dolu. Hra nahoru dolu přinesla další dva góly, nejdříve si počkala Chodovská hráčka na kros na velkém brankovišti a poté přišla střela do branky Klokanek. Opět ve slepených minutách přidaly modrobílé hráčky další dva góly a zvýšily tak náskok na 7:0. Klokanky se snaží se skóre stále něco udělat a nic nevzdávají, ale nedaří se jim dostat balonek za zády Ranochové. Ke konci utkání se podařilo navýšit modrobílým a tak završily skóre na světelné tabuli na 8:0. Klokanky si tvořily pěkné šanci jen tomu chyběla gólová tečka.

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Ženy A
10.10.2021, SH Jižní Město
Chodov
8:0
4:0, 2:0, 10:0
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany