Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Exkluzivní příměstský tábor zdarma. To je Welcome camp 2021!

Účastníci a nadšenci příměstských kempů, máme pro vás novinku! Během podzimních prázdnin bychom chtěli všechny děti, které letos začali v našem klubu sportovat, pozvat na speciální uvítací kemp, který pro vás připravujeme v Bublina Areně.  

Máme pro vás nachystaný bohatý 3-denní program vždy od 8:00 do 16:00. Ukážeme vám, jak to v Bohemce vypadá, ne jenom po sportovní stránce. Trénovat vás budou vyškolení trenéři, tréninky navštíví superligový hráči a společně si to všichni užijeme. V průběhu kempu čeká naše superligové klokany domácí utkání proti Liberci, na které se společně s námi pojdete také podívat.   

Kolik vás to bude stát? Kemp bychom vám rádi nabídli zadarmo! Za pomůcky, pronájem haly či trenéry neplatíte vůbec nic. Jediné, co si hradíte je cena za stravu v hodnotě 500,- Kč.  

Kdy? 27.-29.10.2021 

Kde? Bublina Arena, Lomnického 1071/1, Praha 4 

Pro koho? Pro holky i kluky od 3 do 15 let 

Co s sebou? Oblečení do haly (tričko, kraťasy, halová sportovní obuv), teplé oblečení na ven (přes den nás čeká i sportovní program venku) 

Jak se přihlásit? Pomocí e-přihlášky v členské sekci 
 

Kontaktujte nás! V případě dotazů kontaktujte Adélu Bočanovou na e-mailu info@elementkempy.cz nebo na telefonním čísle +420 774 168 745.  

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians