Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Bohemka si z víkendu odnáší plný počet bodů

Ženy vs. Jičín  

Ženy mají za sebou už třetí úspěšný utkání v řadě. O víkendu se v Dolních Břežanech utkaly se soupeřkami z Jičína. Zápas byl napínavý od začátku do konce. Klokanky se se soupeřkami postupně střídaly ve vedení. Utkání se zdramatizovalo na začátku 2. třetiny, kdy si vlastní gól vstřelila hráčka s číslem 3, Simona Pálková a poslala tak soupeřky do vedení. Klokanky ale dokázaly otočit vývoj utkání na svoji stranu. Výherní pozici pojistila gólem do prázdné brány krátko před koncem Gabča Vaníčková. Klokanky tak na domácí půdě zvítězily 6:4 a do tabulky si připsaly 3 body a s celkovým součtem bodů 10 jsou na páté příčce.  

Hráčkou utkání se za 2 vstřelené góly a výkon na hřišti stala Kateřina Strnadová.  

HIGHLIGHTS: 

Muži vs. Pardubice  

Utkání na Vinohradech začalo předáváním cen klokanům. Patrik Šebek odehrál v úterý 28.9.2021 proti Mladé Boleslav svůj 100. zápas v základní části. Kuba Buršík dokázal nasbírat 100 bodů v základní části po zápase s Vítkovicemi a nyní už více než 300 zápasů má na kontě Pavel Čihák.  

V úspěšném duchu pokračoval i zápas proti Pardubicím. Klokanům stačilo na výhru překonat gólmana Pardubic jenom čtyřikrát. Úspěšnými střelci gólů byli 2 klokani, a to Filip Forman a Karel Petrák, kterým se podařilo 2 góly vstřelit v přesilové hře. Síť gólmana Bohemky, Tomáše Hyršla se zavlnila jenom dvakrát. Klokani si tak za výhru 4:2 připisují 3 body do tabulky Livesport Superligy a s celkovým počtem bodů 15 jsou na čtvrté příčce.  

Hráčem utkání se za 2 vstřelené góly a 2 asistence stal Filip Forman.  

HIGHLIGHTS:

Související utkání

Utkání - Muži A
3.10.2021, TJ Sokol Vinohrady
Bohemians
4:2
2:0, 4:2, 2:2
Pardubice
Utkání - Ženy A
3.10.2021, SH Dolní Břežany
Bohemians
6:4
2:2, 6:4, 4:2
Jičín

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany