Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
DO PRAHY PŘIJEDOU PARDUBICE

Muži vs. Pardubice  

Muži mají za sebou další úspěšný zápas. V neděli si na domácí půdě připsali další výhru, tentokrát nad Otrokovicemi. Vítězství a 3 body do tabulky si připsali za 8 vstřelených gólů a v tabulce Livesport Superligy jsou na dělené první příčce spolu s Tatranem. V neděli mají klokani na programu utkání proti Pardubicím, které za sebou nemají úspěšný víkend. Na domácí půdě prohráli 2:11 proti Mladé Boleslavi. Na utkání klokanů proti Pardubicím se můžete těšit už tuto neděli 3.10.2021 od 19:00 v hale na Vinohradech.   

POSLEDNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ  

Poslední dvě vzájemné utkání se podařilo vyhrát klokanům. Nejdříve zvítězili v Pardubicích s rozdílem 5 gólů, 6:11. Doma se jim dařilo o něco méně. Utkání se za stavu 10:10 dostalo do prodloužení kde o vítězství klokanů rozhodla za necelou minutu dvojice Malič, Forman.  

CELOSEZONNÍ SOUTĚŽ    

Celosezónní soutěž poběží celou sezónu a vyvrcholí na posledním utkání mužů, kde nás bude čekat tombola o 30 hodnotných cen, jako například auto na víkend nebo návštěva v zábavném parku TEPfactor. 

Soutěž jsme rozdělili do dvou kategorií, a to na tombolu pro rodiče a dospělé a tombolu pro děti. Podmínkou zapojení do tomboly je účast na minimálně deseti Superligových utkáních mužů. V neděli 26.9. budou na pokladně k dispozici klubové permanentky (pro členy k vyzvednutí, pro ostatní fanoušky k zakoupení), na které se budou sbírat razítka za účast na utkání. Platná permanentka s minimálně 10 razítky bude následně zařazena do tomboly. 

VSTUPENKY   

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč a pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč.

HYGIENICKÉ OPATŘENÍ   

Diváci (výjimka u dětí do 6 let) musí nadále na základě platných vládních nařízení doložit jedno z níže uvedených potvrzení:  

  • potvrzení o absolvování RT-PCR vyšetření nejdéle 7 dní před akcí s negativním výsledkem     
  • potvrzení o absolvování antigenního vyšetření nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem     
  • potvrzení o očkování proti nemoci covid-19, přičemž od jeho dokončení uběhlo nejméně 14 dnů     
  • potvrzení o prodělání nemoci covid-19 ve lhůtě 180 dnů     
  • potvrzení školy či čestné prohlášení o absolvování antigenního vyšetření ve škole nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem     

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.     

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Související utkání

Utkání - Muži A
3.10.2021, TJ Sokol Vinohrady
Bohemians
4:2
2:0, 4:2, 2:2
Pardubice

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians