Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Úspěšný zápas žen, klokani v nové sezóně neporažení

Ženy vs. Start 98 

Poslední 2 zápasy nové sezóny nevyšly ženám úplně podle představ. Dva body z prvního utkání ztratily po neúspěšných samostatných nájezdech proti Olomouci. V posledním utkání proti Vítkovicím se dařilo více soupeřkám a klokanky si nepřipsaly ani bod.  

Včera se podařilo ženám přetrhnout šňůru neúspěšných zápasů nové sezóny. Utkání proti Start 98 skončilo vítězně pro klokanky. Celé utkání bylo dnes v režii žen Bohemians. První gól padl už po 15 vteřinách hry. Úspěšnou střelkyní byla Klára Minařová. Kunratice překonaly gólmanku klokanek, Frankovou za celé utkání třikrát, a to hned v první třetině a později během poslední dvaceti minutovky, kdy jeden z gólů padl v přesilové hře. Klokanky nastřílely 8 gólů a za stavu 8:3 se staly vítězkami včerejšího utkání. Do tabulky si teda připisují zasloužené 3 body. Hráčkou utkání se stala Karolína Mezerová za 2 vstřelené góly a jednu asistenci.   

Muži vs. Otrokovice  

Pro klokany je nová sezóna zatím úspěšně rozběhlá. V posledním utkání, které se odehrálo v Brně dokázali soupeře překonat a za devět nastřílených gólů si odnesli 3 body do tabulky.  

Dnešní utkání měli klokani úspěšně rozehraný. Menší drama začalo až v poslední třetině. Otrokovicím se podařilo vstřelit dva rychlé góly po sobě a snížili náskok klokanů z 4:0 na 4:2. Odpověď klokanů na sebe nenechala dlouho čekat, jelikož dostali výhodu v podobě trestného střílení, kterou dokázal proměnit Filip Forman. Do konce třetiny klokani už jenom upravili konečný stav 4 dalšími góly a za stavu 8:2 dnes v UNYP Areně vítězí. Do tabulky si připisují další 3 body a s celkovým počtem dvanácti bodů jsou na druhém místě v tabulce Livesport Superligy. Hráčem dnešního utkání se za výkon na hřišti stal Dominik Šimáně.   

Související utkání

Utkání - Muži A
26.9.2021, UNYP ARENA
Bohemians
8:2
4:0, 2:0, 10:4
Otrokovice
Utkání - Ženy A
25.9.2021, Jedenáctka VS
Bohemians
8:3
8:2, 4:0, 4:4
Start98

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany