Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
PO ŠKOLE DO HALY

Včera byl oficiálně spouštěn zápis na veškeré pohybové aktivity, které na školách a v našich halách pořádáme. Šéftrenér klubu FbŠ Bohemians, Tomáš Grigar: Na Exesport Aréně, kde se nachází jedno z našich tréninkových center organizujeme pestrou nabídku sportů a pohybových aktivit. Hala se nachází hned vedle základní školy, proto se pro rodiče a žáky jedná o super příležitost, jak si zorganizovat čas a pravidelně sportovat. Děti vyzvedneme a případně vrátíme do školní družiny po tréninku.” Kompletní nabídku našich aktivit, a ne jenom na ZŠ Jeremenkova, naleznete ZDE.  

Rozpis školních kroužků florbalu společně s návodem na přihlášení naleznete ZDE. 

Při příležitosti zahájení nového školního roku pro vás také pořádáme Sportovní dny s klokanem v našich tréninkových centrech na Bublině a v Exesport Areně. Přijďte se k nám podívat, zahrát si florbal nebo také jiné sporty. Více informací o sportovních dnech naleznete ZDE.

Také máme obrovskou radost, že jsme včera mohli být součástí zahájení nového školního roku na naší partnerské škole, na ZŠ Jeremenkova. Společně se zástupci školy a představiteli Praha 4 náš maskot Klokan zahájil nový školní rok, uvítal všechny děti a společně jim popřáli mnoho úspěchů.  

Po ukončení uvítacího programu před školou náš Klokan pozval všechny rodiče a žáky do našeho nového sportovního centra, které je hned vedle školy. V Exesport Areně bylo včera opravdu plno. Děti měly možnost vyzkoušet si florbal, byl pro ně připravený doprovodný program a také měly možnost zatrénovat si se superligovým hráčem Patrikem Šebkem.  

Podívejte se, na první školní den, a také jak to vypadalo v Exesport Areně.  

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany