Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE: DEN #11

Úterý v Rokytnici znamená jediné. Všechny kategorie vyrazily na celodenní výlet. 

"Nejmenší začali celodenní výlet únikovou hrou přímo u Vocta. Jejich úkolem bylo nalézt veškeré hádanky a přes ty se dostat k poslední indicii. Poslední indicie obsahovala cíl výletu: Skalní vyhlídku Stráž.
Cesta byla krátká a rychlá. Na Stráži se podívali na nádherný výhled, u kterého se vyfotili.
Po focení přišla týmová soutěž, která završila únikovou hru, kde se z tajenky dozvěděli svou odměnu s tím, že je čeká zpestření večeru v podobě vlastního divadla,"  
hodnotí dnešní výlet trenérka Julie Chaloupková.


Trenér Jiří Vodička popisuje výlet starších žákyň: "Dnes ráno jsme si mohli trochu přispat, tedy ti, co se nešli schladit do potoka. Na výlet na skalní vyhlídku Stráž jsme totiž odcházeli až v deset. Při výšlapu na první kopec se holky měly rozmyslet, jak uvařit večeři pro celý tým. A to nejen recept, ale i organizací vašeho kolem. Po krátké pauze, kde se holky mohly pochlubit, tím, co vymyslely jsme pokračovali až na vyhlídku. Tam jsme si dali svačinku, udělali společnou fotku a začali se pomalu vracet. V půlce kopce jsme ještě stihli zahrát kradení vlajek a pak hurá na bublinkovou zmrzlinu. Poté ještě k hale, kde čekalo poslední překvapení. Vodní bitva. „Náročný" výlet jsme ocenili zaslouženým spánkem před večeří."

"Letos jsme se s dorostenkami a juniorkami rozhodli pro trochu méně turisticky přístup. Zvítězila cesta autobusem, prohlídka Harrachova a zábava na bobové draze. Už nástup do o 20 minut zpožděného autobusu byl zážitek, protože přijel prakticky plný a díky nám čekalo na zastávce cca 50 lidi. Řidič byl úplný pohodář a se stoickým klidem nás všechny naložil. Po sjezdech bobové dráhy jsme se přesunuli do centra na oběd a individuální prohlídku města. Odpoledne jsme vychutnali kávu a již ne tolik dobrodružně dorazili zpět do Rokytnice," říká trenér juniorek a dorostenek Jan Smoček.

Na den juniorek a dorostenek se můžete podívat v krátkém videu:

Dále je pro vás připravena nová várka fotek na našem Facebooku a Flickru z dnešního dne. 

Nesmíme zapomenout ani na kanál Instagram stories, který Florbalovou Rokytnicí žije celý den. 

Pokud naopak chcete potěšit vaše ratolesti Vy a dát o sobě vědět, můžete posílat pohledy na adresu:   

Hotel Krakonoš 
Dolní náměstí 309 
512 44 Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians