Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2021: DEN #2

V dnešním videu, které pro vás nachystali Poky, Mates a Téďa, se dozvíte nejen drby ze zákulisí florbalové Rokytnice, ale také například jak hráči bydlí, jí, nebo trénují. 

Celým videem vás provedou naši borci, kteří od samého rána až do večerních hodin točili vše důležité a my věříme, že jejich snahu oceníte.  

Klukům za patří obrovský dík, a vy se na parádní video můžete kouknout zde: 

Stejně tak přidáváme i tradiční hodnocení trenérů.

Václav Paukner: "Starší skupina si dopoledne procvičovala koordinaci. Ve skills trénincích si hráči rozvíjeli individuální dovednosti."

Petr Jančík:"Dorostenci a junioři se věnovali posilování a individuálním dovednostem. Došlo i na gymnastiku."

Honza Grmolec: "Mladší skupina po snídani odstartovala tréninkový den Skills tréninkem v hale, zaměřeným na techniku a práci s holí a míčkem. Po zdlouhavém rozkoukávání jsme trénink zakončili ve slušném tempu a přesunuli jsme se do malé tělocvičny. Tam na nás čekaly žíněnky, trampolíny, opičí dráha a zapracovali jsme na koordinaci a představili jsme si nějaké základní prvky gymnastiky. Odpoledne jsme se v hale zaměřili na základní herní návyky, kterými se Bohemka prezentuje. Poté nás čekal přesun na venkovní hřiště, kde jsme zapracovali na rychlosti běhu a reakce. Večer nás čeká půlhodina teorie zaměřená na pravidla florbalu, potom si půjdeme ještě lehce zacvičit, protáhnout se a pak už spát."

Dále je pro vás připravena nová várka fotek na našem Facebooku z dnešního dne. 

Nesmíme zapomenout ani na kanál Instagram stories, který Florbalovou Rokytnicí žije celý den. 

Pokud naopak chcete potěšit vaše ratolesti Vy a dát o sobě vědět, můžete posílat pohledy na adresu: 

Hotel Krakonoš 
Dolní náměstí 309 
512 44 Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše 

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany