Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Alice Krejčí: Vždycky jsem věděla, že chci hrát za Bohemku

Jsi ráda, že se tréninky opět obnovily?  Na co jsi se nejvíce těšila?  

Jsem moc ráda. Tréninky mi hodně chyběly, pořádný florbal si sama doma prostě nenatrénuju. Taky jsem se moc těšila na všechny holky a trenéry. 

Líbí se ti více venkovní tréninky nebo tréninky v hale? Proč? 

Víc se mi líbí tréninky v hale, protože trénujeme na kvalitním povrchu a můžeme trénovat střelbu a další herní dovednosti. 

Zapojila jsi se do naší celoklubové soutěže Na skok pro klokana? 

Ačkoliv jsem domácí přípravě věnovala hodně času, tak do této soutěže jsem se bohužel nezapojila. Teď už vím, že to byla chyba, protože to byl od Bohemky výborný nápad. 

Proč sis vybrala, že se budeš věnovat florbalu? Co se ti na něm nejvíce líbí? 

Začala jsem ho hrát ve škole, pak mě spolužáci přivedli na Spartu, která má jen pár minut od našeho domu na Barrandově tréninkovou halu. Florbal mě začal opravdu bavit, ale vždycky jsem věděla, že chci hrát za Bohemku a tak jsem do ní přestoupila. Na florbalu se mi líbí, že si při něm aktivně odpočinu s fajn lidma. Jsme tu všichni úžasná parta. 

Jak se ti líbí po dlouhém čase ve škole? Jak to zvládáš? Nevrátila by ses znova raději k online výuce     

Jsem teď v sekundě na gymnáziu a učitelé nás teda moc nešetří. Dávají nám dost testů, ale zvládnout se to dá. K online výuce bych se určitě vrátit nechtěla, nebavilo mě to vysedávání u počítače. Nebyla jsem schopná se pořádně soustředit a moc jsem se toho nenaučila. 

Jaké očekáváš vysvědčení?       

Zatím mi vychází samé jedničky, tak snad si to nezkazím :) 

Chystáš se na letošní soustředění do Rokytnice? Co se ti na našem soustředění líbí nejvíce?     

Na soustředění se už moc těším a účast na něm každému moc doporučuji! Za ten týden tam jsem se o moc zlepšila. Líbí se mi, kolik toho stihneme za každý den natrénovat a zažijeme u toho i společně spoustu zábavy. 

Jaké jsou tvoje další plány na léto?     

Na začátku července se moc těším na letní turnaj Prague Games. Pak mám naplánovaný týdenní skate camp. 

No a pak doufám, že když to půjde, tak vyrazím do nějakého zahraničního zábavního parku, protože jsem velká milovnice adrenalinových atrakcí. 

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians