Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Badminton v Bublina Areně

Opět můžeme sportovat, a proto zveme všechny sportovní příznivce na badminton k nám do Bublina Areny! Badminton si u nás můžete zahrát každý den od 7:00 do 19:00. Vybavení na badminton Vám rádi zapůjčíme na místě.  

Do konce května máme pro všechny návštěvníky možnost využít speciální ceny, pro všechny platí zvýhodněná cena pro členy. Naše sportoviště rovněž přijímá karty Multisport. Přijímáme pouze platbu v hotovosti. 

Typ

7:00 - 9:00

9:00 - 15:00

15:00 -22:00

Člen
200 Kč
150 Kč
270 Kč

Své hodiny si můžete rezervovat jednoduše pomocí REZERVAČNÍHO SYSTÉMU.

V návaznosti na aktuálně platná opatření musí mít všechny přítomné osoby u sebe čestné prohlášení o negativním testu na Covid-19 (PCR, antigenní nebo samotest) ne starším 72 hodin nebo potvrzením o očkování nebo potvrzením, že spadají do ochranné lhůty 90 dnů po prodělání nemoci. Šatny jsou dle vládních nařízení stále uzavřeny, proto doporučujeme příchod na sportoviště již ve sportovním. Ve vnitřních prostorech platí ochrana dýchacích cest respirátorem, při sportu není respirátor povinný. 

Naše nová přetlaková hala se nachází jen několik málo kroků od metra C Pražského povstání. Halou stihla před covidem projít jen hrstka sportovců a nyní je tedy čas ji pořádně otestovat a opět si s chutí zasportovat. 

Těšíme se na Vás v Bublina Areně!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians