Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy o víkendu bez výhry

O víkendu ženy Bohemians čekaly první zápasy čtvrtfinále playoff s Chodovem. Ač se jejich hra během víkendu postupně zlepšovala, na vítězství to ani v jednom utkání nestačilo. Po prvním víkendu je tedy stav série 0:2 pro soupeřky z FAT PIPE FLORBAL CHODOV.

Vstup do prvního čtvrtfinále vyšel klokankám na výbornou - už ve 22. vteřině zvedala ruce nad hlavu Bartošová, která svým prvním letošním gólem poslala Bohemians do vedení. Bohužel svým gólem nenabudila své spoluhráčky, ale nastartovala brankostroj Chodova, který se v první části po individuálních chybách v obraně zelenobílých prosadil hned pětkrát. V prostřední části se hra klokanek zlepšila, byly důslednější v obraně, chodovským lvicím se podařilo překonat domácí obranu už jen dvakrát a do poslední části se vstupovalo za stavu 7:2 pro tým z Jižního Města. V poslední části dostaly děvčata Bohemians možnost pětiminutové přesilové hry po úderu vysokou holí na Kadidlovou. V přesilové hře nejdříve z nařízeného trestného střílení nařízeného za hru rukou skórovala chodovská Chudá, za Bohemians se těsně před koncem hry v početní výhodě prosadila Loudová, která snižovala na 8:2. Ač se s blížícím koncem zápasu hra Bohemians zvedla, Chodov přidal ještě 2 góly a připsal si první výhru v této čtvrtfinálové sérii.

Ve druhém utkání jsme mohli vidět zlepšenou a zodpovědnější hru zelenobílých, nicméně individuálních chyb se klokanky nedokázaly ani v tomto zápase vyvarovat a Chodov je většinou dokázal potrestat - ve 32. minutě svítil na tabuli stav 4:0 pro Chodov. V 33. minutě se podařilo snížit na 4:1 kapitánce Polákové, nicméně chodovským lvicím se podařilo do konce druhé části prosadit ještě dvakrát. Na počátku poslední části mohla již podruhé za tento víkend z trestného střílení skórovat Chudá, tentokrát však byla vychytána. V 50. minutě dostal Chodov také možnost přesilové hry, klokanky jej však zodpovědně ubránily. Skóre vypadalo slibně a lichotivěji než v sobotu, nicméně půlminuty před koncem Chodov ještě navyšoval na 7:1. Zelenobílé dostaly možnost skóre ještě kosmeticky upravit, když sudí 21 vteřin před koncem nařídili trestné střílení, ke kterému se postavila a také jej s naprostým klidem proměnila Bočanová. Ani toto skóre však nebylo konečné, 6 vteřin před koncem na finálních 8:2 navýšila Hanzlíková a potvrdila tak druhé vítězství Chodova v sérii.

Související utkání

Utkání - Ženy A
10.4.2021, SH Jižní Město
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
10:2
5:1, 2:0, 3:1
FbŠ Bohemians
Utkání - Ženy A
11.4.2021, SH Jižní Město
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
8:2
2:0, 4:1, 2:1
FbŠ Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians