Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Superligoví páni se vrací ke strojům!

Na cestě do vysněného semifinále stojí chodovský rival. Sedmkrát v řadě to klokanům nevyšlo a je na čase se poučit z předchozích omylů.  

Klokani neponechávají nic náhodě a ani ve specifické sezóně bez diváků nechtějí přijít o speciální atmosféru. Téma letošního play-off si vzal na starost trenér Martin Forman.

„Velmi rád připravuji klukům ještě něco vyloženě speciálního, co do ladění formy a nálady na Play-off. Mám rád, když to má příběh a věřím, že to klukům taky pomáhá v intenzivnějším prožívání tohoto vrcholného období,“ říká k letošnímu tématu trenér Martin Forman.

O letošním hesle „Pánové, ke strojům“ bylo celkem rychle jasno, jak následně vysvětluje asistent Michala Jedličky.

„To heslo pochází od kluků, kteří ho sami používají, když se jde na trénink atd. V různých významech samozřejmě. A téma mě nějak napadlo tak nějak samo, popravdě ani nevím, hledal jsem něco co zkrátka sedne. Aby to mělo nějaký význam a zároveň to bylo odlehčené a pro všechny! Mezi nejmladším a nejstarším hráčem máme 12 let, takže to není úplně lehký úkol."

"Bekovky = pracovní třída = tvrdá těžká doba, což je podle mě perfektní parafráze s play-off. Musíme to prostě maximálně odpracovat. Zároveň je to módní prvek fešáků, takže přesně pro nás. Hrozně se na to těšíme a chtělo to něčím ještě malinko doladit! “

Realizační tým tuší, že jde o jednu z činností, kterou nelze podcenit, jak potvrzuje Martin Forman.

„Tak myslím, že to může být rozhodující proto se snažíme v tomto směru udělat maximum. V juniorské sezóně 2017/2018 nám to 100% pomohlo, tak doufám, že ten efekt bude podobný.“

Specifikum vlastního tématu do šatny spočívá i v tom, že jen zlomek se dostane ven. Fanoušci a příznivci Bohemians uvidí tu publikovatelnější část z natočených motivačních videí a nafocených fotografií.

„Vznikl doslova nespočet materiálů, ze kterých budeme čerpat pohodu a atmosféru během celého play-off. Jenom malá část je prezentovatelná navenek, většinu si užíváme týmově v šatně.,“ uzavírá Martin Forman.

V rámci play-off ale můžeme slíbit, že nakoukneme i do šatny našich klokanů, takže držte palce a BOHEMKA DO TOHO!

Související utkání

Utkání - Muži A
27.3.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
5:9
3:3, 2:3, 0:3
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Utkání - Muži A
28.3.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
8:5
1:3, 2:1, 5:1
FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians