Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži v těžkém utkání uspěli. Ženám se víkend nevydařil

O víkendu nastoupily ženy ke dvěma utkáním. V sobotu odehrály zápas na domácím hřišti hráček Start98 Kunratice. Utkání lépe odstartovaly domácí hráčky, které vstřelily gól už po čtyřech minutách. Lépe pro ně dopadla také celá první třetina, kterou vyhrály 3:2. Klokanky více dominovaly ve druhé třetině, kterou vyhrály o gól 1:2 a stav tak byl vyrovnaný. Poslední dvacetiminutovku ovládly Kunratice, které vstřelili 5 gólů, kterými zápas rozhodly a za stavu 9:5 si odnesly 3 body do tabulky. Hráčkou utkání se stala hráčka s číslem 94, Adéla Bočanová.  

V neděli ženy čekalo ještě jedno utkání. Doma v Břežanech nastoupily proti Panthers Praha. Po základní hrací době byl stav vyrovnaný, a tak se o vítězkách muselo rozhodnout až v prodloužení, kde měly více štěstí hráčky Panthers Praha a zápas ukončily už po necelé minutě. Hráčkou utkání se stala Eliška Císařová.  

Muži o víkendu vycestovali do Brna, kde je čekal předposlední zápas sezóny. Domácí celek zaskočil favority třemi rychle vstřelenými góly, na které klokani vzápětí dokázali odpovědět dvěma zásahy. Do konce první třetiny se domácím ještě podařilo odskočit na rozdíl dvou gólů. Do druhé třetiny vstoupili kluci z Bohemians plní odhodlání zvrátit stav utkání ve svůj prospěch, což se jim málem povedlo. Ve třetí třetině se projevil kvalitativní rozdíl soupeřů a misky vah se naklonily na stranu papírového favorita. Svým gólem ve 13. minutě o zisku 3 bodů rozhodl Matyáš Krebner. Hráčem utkání se stal Matěj Pěnička.  

Do posledního utkání, který nás čeká už dnes o 19:30 klokaní nastoupí na vlně 3 vítězství v řadě. Duel můžete sledovat v přímém přenosu v televizi na ČT sportu.  

Související utkání

Utkání - Ženy A
27.2.2021, SH Jižní Město
Start98
9:5
3:2, 1:2, 5:1
FbŠ Bohemians
Utkání - Ženy A
28.2.2021, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
2:3pp
1:1, 0:0, 1:1, 0:1
Panthers Praha
Utkání - Muži A
28.2.2021, SH Maloměřice
FBŠ Hummel Hattrick Brno
5:6
4:2, 1:3, 0:1
FbŠ Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany