Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Matěj Maršálek: Rokytnice nesmí v prázdninovém programu chybět!

Na online tréninku jsi vyhrál podepsaný dres odchovance Bohemians, Martina Kisugiteho. Těšil jsi se? Kam si ho vystavíš?

Výhra dresu byla pro mě velkým překvapením. Netušil jsem, že můj tip bude nejblíž. Když Tonda na konci tréninku řekl moje jméno, byl jsem nadšený. Nouzový stav trávím na chalupě na horách, a tak jsem bohužel zatím neměl možnost dres vyzvednout. Zatím nevím, kam si ho vystavím, ale rozhodně musí být pořádně vidět. Rozhodnu se, až se vrátíme zpět do Prahy.

Účastníte se se sestrou online tréninků pravidelně? Je lepší trénovat ve dvou a zkoušet se navzájem překonávat?

Se sestrou se snažím trénovat pravidelně, ale občas nás zláká hezké počasí venku, a tak vyrazíme společně na běžky. Jinak mě trénování se sestrou baví, protože je to zábavnější. Ve dvou se lépe táhne :-)

Který z online tréninků se ti líbil zatím nejvíce a proč?

Nejvíc se mi líbil trénink s Bedlou a Dobim i když se Bedla trochu rozpovídal a místo 20 min. rozhovoru z toho bylo 45 min. Bylo zábavné tady mít trenéra chlapů, a navíc zapojil do tréninku i Tondu.

Proč sis vybral, že se budeš věnovat právě florbalu? Co tě na něm nejvíce baví?

Několik let jsem hrál i tenis, ale florbal mě zaujal víc, protože je to kolektivní sport. Baví mě turnaje a soustředění. Rád trávím čas s týmem.

Jak zvládáš školu z domova? Těšíš se, až se školy opět otevřou?

Myslím si, že školu zvládám dobře, ale chybí mi spolužáci. Není to tak náročné, jako když musím sedět ve třídě. Na otevření škol se už těším, ale to vstávání...

Sleduješ online přenosy ze zápasů klokanů? Jak hodnotíš jejích dosavadní výkony?

Snažím se sledovat co nejvíce zápasů klokanů. Tuto sezónu dávají hodně gólů a na jejich vysoké nasazení se dobře kouká. Líbí se mi, jak se dobře zapojují mladé posily.

Je některý z klokanů tvým oblíbeným hráčem? Jestli jo, tak proč je tvým oblíbeným hráčem?

Oblíbeným hráčem je Filip Forman.

Proč je tvým oblíbeným hráčem právě Filip Forman?

Líbí se mi jeho přehled o hře a šikovnost s florbalkou. Letos se mi hodně líbí i výkony Kuby Buršíka, který dobře řeší herní situace.

Jak tipuješ, že by se klokani mohli umístit na konci základní části v tabulce Livesport Superligy?

Myslím, že by se mohli umístit na 3. - 4. místě. Je to dost vyrovnané a bude záležet na každém bodu.

Chystáš se na letošní soustředění do Rokytnice? Co se ti na našem soustředění líbí?

Tak určitěéééééé :-) Líbí se mi místo a jak dostáváme po celou dobu zabrat. Baví mě závěrečný turnaj s trenéry a staršími kluky. Super je také celodenní výlet. Letní Rokytnice nesmí v prázdninovém programu chybět!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians