Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Martin Forman: Utkání se Spartou je vždycky totální bitva

Už tohle pondělí 1.2. se můžete těšit na odvetné pražské derby mezi klokany Bohemians a Spartou. V pořadí již 16. kolo Livesport Superligy se bude hrát na Vinohradech od 19:30. Tribuny zůstanou i nadále pro diváky uzavřené, ale nezoufejte o zápas nepřijdete. Derby si budete moct vychutnat v přímém přenosu z pohodlí domova na kanálu ČT sport. 

V této sezoně se týmy již potkaly. Utkání dopadlo lépe pro Spartu, 8:5, takže klokani budou mít v pondělí co vracet. Předchozí vzájemný zápas dopadl také ve prospěch Sparty, a to v poměru 5:4.   

Srovnání:  

Klokani se po čtvrtečním neúspěšném zápase proti Tatranu, který dopadnul porážkou 3:4, posunuli se 41 body zpátky na čtvrté místo tabulky Livesport Superligy. Sparta je momentálně s 29 body na sedmé příčce tabulky. Klokani budou chtít určitě zabojovat a vrátit se zpátky na třetí pozici.  

Vzájemné statistiky obou týmů jsou ve většině případů spíše vyrovnané. Klukům z Bohemky se ale o trochu líp vede v oslabení. V přesilovkách mají klokani navrch, protože doposud nastříleli více gólu během přesilovek. Bude právě tohle klíčem k úspěchu nad Spartou?  

Co si o utkání proti Spartě myslí trenér Martin Forman? A jaký je jeho tip na výsledek? Se Spartou je to vždycky totální bitva, je to vyhecovaný. Sparta hraje florbal, který je nepříjemný. Co se týče výsledku, tak si myslím že to bude 4: 3, snad pro nás.” 

I když je to televizní utkání, tak pro vás máme nachystané aktivity do přestávek. O první přestávce vás na našem klubovém Instagramu v Instastories čeká soutěž o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. Soutěž bude spuštěná po první třetině a vítěze budeme losovat hned po skončení utkání.  

O druhé přestávce se můžete zapojit do výběru nejlepšího hráče utkání. S jeho výběrem nám můžete pomoct také přes Instastories, kde na vás bude po druhé třetině čekat hlasování.  

Nezapomeňte se v pondělí od 19:30 dívat na utkání v televizi na ČT sportu a fandit klokanům!  

BOHEMKA DO TOHO! 

Související utkání

Utkání - Muži A
1.2.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
5:10
1:1, 4:3, 0:6
ACEMA Sparta Praha

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany