Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Podaří se ženám o víkendu uspět?

O víkendu čekají naše ženy dvě utkání. Už zítra, v sobotu 30.1., vycestují ženy do Jihomoravského kraje, kde od 14:00 hodin odehrají 14. kolo Extraligy žen. Bulldogs Brno zatím obývají poslední místo tabulky, a to s jedním získaným bodem. 

Další zápas zeleno-bílých barev je na programu na neděli 31.1. Klokanky se představí doma v Dolních Břežanech a to od 15:00 hodin proti hráčkám pražského Chodova. Oba přenosy budou vysílané živě, takže o florbalovou podívanou nepřijdete. 

Srovnání:  

Klokanky jsou po sedmi odehraných zápasech se sedmi body na desáté příčce tabulky. Tým Chodova získal v sedmi zápasech patnáct bodů a v tabulce jim zatím náleží třetí příčka. Podle statistik Českého florbalu jsou oba týmy vyrovnané, a zvítězit tedy může kdokoliv. 

Proč utkání sledovat?  

Chystáme pro vás online přenos. Zápasem vás budou provázet dva komentátoři. Jedním z nich bude Matyáš, kterého znáte z komentování mužských utkání a jeho spolukomentátorkou bude hráčka žen A Julie Chaloupková.

Do první přestávky jsme si pro vás přichystali soutěž. Ta bude probíhat na našem klubovém Instagramu, prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat hned po skončení utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. 

Podaří se ženám tenhle víkend uspět a odnést si všech 6 bodů? Sledujte nás už tuto neděli na tomto odkazu: http://bit.ly/Bohemians_vs_Cho... 

BOHEMKA DO TOHO!

Související utkání

Utkání - Ženy A
30.1.2021, SH SportPoint Brno
Bulldogs Brno
3:8
0:1, 1:3, 2:4
FbŠ Bohemians
Utkání - Ženy A
31.1.2021, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
4:6
2:1, 1:2, 1:3
FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians