Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Stane se Kuba Buršík opět hvězdou zápasu?

Už tento čtvrtek 28.1. čeká klokany další utkání Livesport Superligy. Tentokrát se na Vinohradech utkají se soupeřem Tatran Teka Střešovice. Utkání 22. kola začne v 19:30. Tribuny zůstanou i nadále pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online prostřednictvím platformy tvcom.cz.  

Tuto sezonu už proti sobě Tatran a Bohemians hráli. Utkání dopadlo lépe pro Tatran, který nad klokany doma zvítězil 8:4. V minulé sezóně dopadly oba zápasy lépe pro Bohemians. Nejdřív se jim podařilo doma vyhrát vysoko 10:2. V tomto zápase zazářil nejvíce Kuba Buršík, který nastřílel neskutečných 5 gólu a také si připsal 1 asistenci. Pak zelenobílí zvítězili i v hale Tatranu o jeden gól, a to 3:4.  

Srovnání:  

Klokani se po třech úspěšných zápasech posunuli na 3. místo tabulky Livesport Superligy, na kterém jsou momentálně se 41 body. Tatran je hned za kluky z Bohemky, se 39 body na 4. místě v tabulce. Čeká nás tedy bitva o 3. příčku. Ve statistikách jsou oba týmy celkem vyrovnané, a tedy těžko určit, kdo by mohl být favoritem čtvrtečního utkání. My budeme fandit klokanům!  

Proč si online přenos pustit?  

Celý náš přenos bude komentovaný již tradičně Tondou a Matyášem. Díky nim, vám neunikne žádný důležitý moment.   

O přestávce se můžete těšit na diváckou soutěž, která bude probíhat na našem klubovém Instagramu, prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat hned po skončení utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. 

O druhé přestávce se můžete zapojit do výběru nejlepšího hráče utkání. S jeho výběrem nám můžete pomoct také přes Instastories, kde na vás bude po druhé třetině čekat hlasování.  

Mimo jiné se o přestávkách můžete těšit na videa s ohlédnutím za předchozími zápasy klokanů, které byly více než úspěšné.  

Pustit si přenos a fandit klokanům můžete na tomto odkazu: http://bit.ly/Bohemians_vs_Tatran

Související utkání

Utkání - Muži A
28.1.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
3:4
0:2, 1:1, 2:1
Tatran Teka Střešovice

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany