Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čeká dvakrát Mladá Boleslav

O víkendu čeká naše klokany dvojzápas. Soupeř, proti kterému nastoupí je momentálně se čtyřbodovým náskokem na 2. místě v tabulce Livesport Superligy. Oba zápasy budou tedy hodně zajímavé, jelikož si body budou chtít odvézt oba týmy.  

Minulou sezónu se nám s tímto týmem nedařilo. Oba zápasy jsme prohráli, nejdříve venku 7: 3 a pak doma sice už s nižším rozdílem ale pořád prohra 5:7. Řeč je o týmu Předvýběr CZ Florbal Mladá Boleslav. 

Už v pátek 15.1. vycestují klokani za florbalem do Mladé Boleslavi, kde utkání začne v 19:00. V neděli 17.1. naopak přicestuje Mladá Boleslav do Prahy, na Vinohrady, kde bitva o důležité body do tabulky začne už ve 14:00. Tribuny zůstanou i nadále pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online prostřednictvím platformy tvcom.cz. 

Proč si online přenos z utkání o víkendu pustit? 

Během celého zápasu vás bude svými komentáři provázet naše dvojice šikovných komentátorů, Tonda a Matyáš. Díky nim, bude sledování online přenosu ještě větším zážitkem. 

O přestávce se můžete těšit na soutěž, která bude probíhat na našem klubovém Instagramu, prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat hned po skončení utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. 

O druhé přestávce se můžete zapojit do výběru nejlepšího hráče utkání. Hráče nám můžete pomoci vybrat na klubovém Instagramu v Instastories, kde nás bude zajímat jenom jméno a krátký důvod, proč jste daného hráče vybrali. 

Mimo jiné se o přestávkách můžete těšit také na sestřihy TOP gólů z domácích zápasů z minulého víkendu proti Pardubicím a Chodovu, které se obě podařili klokanům vyhrát. 

Nudit se určitě nebudete. Pusťte si proto v neděli, 17.1. online přenos našeho zápasu a fanděte klokanům. Přenos naleznete po kliknutí na tomto odkazu: 

http://bit.ly/Bohemians_x_Boleslav

BOHEMKA DO TOHO!  

Podívejte se ještě na sestřihy minulých domácích utkání: 

HIGHLIGHTS Pardubice 

HIGHLIGHTS Chodov 

Související utkání

Utkání - Muži A
15.1.2021, MSH Mladá Boleslav
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:3
3:1, 1:2, 2:0
FbŠ Bohemians
Utkání - Muži A
17.1.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
1:7
0:3, 0:0, 1:4
Předvýběr.CZ Florbal MB

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians