Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
V sobotu Pardubice, v neděli Chodov

O víkendu nás čekají 2 domácí utkání. V sobotu 9.1.2021 se klokani utkají v rámci 19. kola Livesport Superligy od 17:00 na Vinohradech se soupeřem z Pardubic, který se nachází na 12. příčce tabulky. V neděli 10.1.2021 přivítají klokani na domácím hřišti od 18:00 hráče Chodova, kteří jsou momentálně na 5. místě. Tribuny zůstanou i nadále pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online prostřednictvím platformy tvcom.cz.  

Zvažujete, proč si o víkendu pustit zápasy klokanů z Bohemians? Přinášíme pár zajímavých důvodů: 

Náš online přenos bude již tradičně komentovaný dvěma komentátory. Protože se Tonda a Matyáš se osvědčili, jejích nadšení pro věc stále roste, a proto je uslyšíte z komentátorského stolku i o víkendu. 

O první přestávce se můžete těšit na soutěž, která bude probíhat na našem klubovém Instagramu, prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat po skončení utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu.   

Pusťte si nás o víkendu, a fanděte klokanům! V sobotu proti Pardubicím od 17:00 na odkazu zde:  https://www.ceskyflorbal.cz/vi...

A v neděli proti Chodovu od 18:00 na tomto odkazu:  https://www.ceskyflorbal.cz/vi...

BOHEMKA DO TOHO!  

Podívejte se na sestřih z minulého utkání proti Vítkovicím:  

Související utkání

Utkání - Muži A
9.1.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
11:10pp
3:2, 2:6, 5:2, 1:0
SOKOLI Pardubice

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians