Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokaní Vánoce 2020

Vánoce jsou za rohem a i letos se budeme bavit na našem Facebooku, Instagramu a YouTube. Každý den se můžete těšit na příspěvek s vánoční tématikou. Nakoukneme také do superligového týmu a zjistíme, jak hráči tráví Vánoce. Už dnes ve 20:00 zveřejníme první díl. V něm se dozvíme, co si hráči přejí pod stromeček.

Den po Štědrém dni budete mít možnost nahlédnout ke stromečkům hráčů a hráček Bohemians a podívat se, zda se jim přání splnilo. A pokud chcete být částí tradiční velké Vánoční galerie, můžete nám posílat své fotografie na e-mail: marketing@fbsbohemians.cz, nebo do zpráv na Facebooku.  

A následovat budou další díly s našimi superligovými hráči. Pokud vás zajímají třeba tipy hráčů na vánoční filmy, pak nás určitě sledujte.

Nemůžeme zapomenout ani na tradiční novoroční Bloopers (nepovedené záběry z natáčení), které i tento rok budou nabité až po okraj, ty tradičně zveřejníme na Silvestra. 

Podívat se zatím můžete na to loňské:

Klokani, chceme popřát všem poklidně prožité Vánoce, šťastný nový rok 2021 a ať se brzo potkáme opět mezi florbalovými mantinely. 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany