Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani přehráli Liberec a v neděli zamíří do Ostravy

Úvod utkání patřil klokanům, kteří vlétli na Liberec. A zelenobílí i s navrátilcem Martinem Kisugitem zvedali ruce nad hlavu už ve třetí minutě. To se prosadil Jan Malič. Netrvalo dlouho a klokani šli do dvoubrankového vedení, když se trefil Mikuláš Forman. Kontaktní brankou se do hry dostal i Liberec, ale domácí dál drželi vedení. Šebek sice vrátil klokanům dvoubrankový náskok, ale liberečtí opět snížili a do šaten se šlo do stavu 3:2.

V prostřední části příliš pohledného florbalu k vidění nebylo. Klokani kontrolovali hru, ale Liberec poctivě bránil a několikrát také zahrozil. Jediným střelcem druhé dvacetiminutovky se stal Jakub Šárka, který mazácky "vykoupal" libereckého brankáře.

V poslední části hráči Bohemians potvrdili svou kvalitu a dovedli utkání do vítězného konce. Za Bohemians se postupně trefili Kisugite, Vojtíšek a dvakrát Pěnička. Liberec se prosadil pouze jednou a klokani si připsali 3 body za výhru 8:3.

V neděli jedou klokani do Ostravy, kde se utkají s celkem FBC od 18:00.

FbŠ Bohemians - FBC Liberec 8:3
branky: 
3. Jan Malič, 5. Mikuláš Forman, 16. Patrik Šebek, 36. Jakub Šárka, 46. Martin Kisugite, 49. Michal Vojtíšek, 53. Matěj Pěnička, 59. Matěj Pěnička - 6. Tomáš Dlesk, 17. Radek Valeš, 50. Jakub Kopecký; rozhodčí: Martin Valenta - Michal Žďárský; vyloučení: 0:2; využití: 0:0; zásahy brankářů: Radovan Michajlovič 20 - Daniel Mück 23; po třetinách: 3:2, 1:0, 4:1;

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians