Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Bohemce se podařilo prodloužit domácí neporazitelnost

Klokani dnes nastoupili na hrací plochu s obrovským odhodláním odnést si z utkání všechny 3 body do tabulky.  

Hned na začátku 8. minuty byl vyloučený hráč FbŠ Bohemians s číslem 21, Jakub Buršík za sekání, a tak museli hrát klokani v oslabení. Muži ale dokázali obrovskému tlaku Brna odolat. Úvodní gól utkání se podařilo vstřelit až v 10.minutě klokanům, po tom, co hrál tým Brna v oslabení. Gól vstřelil Jakub Šárka za asistence Jana Maliče. Klokani využili také druhou přesilovku, když se jim po 15 vteřinách podařilo změnit stav utkání na 2:0. Na konci první třetiny padl ještě jeden gól, tentokrát ho však vstřelil soupeř po vyloučení Jana Maliče, také za špatné střídání. První dvacetiminutovka tedy skončila stavem 2:1.  

Druhá třetina začala oproti první opatrněji, ale padlo v ní celkově 6 gólů. První 4 góly po sobě nastříleli klokani. Jejich šňůru gólů pak přerušil hráč z Brna, Brom, který dokázal poslat za záda našeho gólmana míček během oslabení, a změnil tak stav utkání na 6:2. Klokani s odpovědí na inkasovaný gól dlouho nečekali, a 20 vteřin před koncem třetiny si vedení upevnili dalším gólem. Druhá třetina skončila stavem 5:1.  

Třetí třetinu začali zelenobílí v nastoleném tempu a na Brno tlačili hned od začátku. Už v 4. minutě po vyloučení hráče z Brna zvýšil náskok borců z Bohemians Matyáš Krebner a změnil tak stav utkání na 8:2. Po delší gólové odmlce, až v 14. minutě, vstřelil třetí gól Brna Nagy a přinesl tak spoluhráčům ještě naději alespoň na remízu. Tuto naději pak posílili ještě další 2 hráči vstřelením 2 gólů. Na klokanech už bylo v poslední dvacetiminutovce vidět vyčerpání, výhru ale necelé 2 minuty do konce pojistil gólem Jakub Buršík. 

Hráčem utkání se stal Jakub Šárka, který dal svůj první hattrick, a kterého nám mimo jiné pomohla vybrat naše mládež.    

Utkání skončilo stavem 9:5 a Bohemka si tak odnáší další 3 body do tabulky.  

Balance víkendových utkání: 2 výhry, žádná prohra, jen tak dál kluci!  

Bohemka do toho!   

Sumář utkání: 

FbŠ Bohemians - FBŠ Hummel Hattrick Brno 9:5 
branky: 10. Jakub Šárka, 16. Jakub Šárka, 27. Jan Dobisík, 29. Matěj Pěnička, 35. Matyáš Krebner, 37. Jakub Šárka, 40. Matěj Pěnička, 44. Matyáš Krebner, 59. Jakub Buršík - 19. Martin Nagy, 40. Tomáš Brom, 54. Martin Nagy, 57. Matěj Kostka, 58. David Sládeček; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 3:5; využití: 5:2; zásahy brankářů: Radovan Michajlovič 15 - Filip Kuhn 16, Ondřej Kolajta 9; po třetinách: 2:1, 5:1, 2:3; 

HIGHLIGHTS: 

Podívejte se také na rozhovor s Michalem Vojtíškem: 

Související utkání

Utkání - Muži A
6.12.2020, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
9:5
2:1, 5:1, 2:3
FBŠ Hummel Hattrick Brno

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians