Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Martin Kisugite se vrací. Posílí superligové klokany

Účastník posledního mistrovství světa si opět zahraje za Bohemians. Pandemie koronaviru zatím definitivně stopla švýcarské soutěže, a tak se Martin Kisugite alespoň dočasně stěhuje zpět.

V našem dresu se naposledy představil v sezóně 2016/2017, kdy se klokani takřka na poslední chvíli dostali do play-off a ve čtvrtfinále padli s Tatranem. Pak Martin přestoupil do švýcarského Langnau, následovalo angažmá ve švédském Höllvikenu a návrat zpět do Švýcarska. Tentokrát ovšem do týmu Floorball Köniz, který patří k absolutní švýcarské špičce.

Sezónu v Könizu zatím přerušil koronavir a jelikož se v Česku Livesport Superliga rozeběhla, domluvili jsme se s Martinem i s jeho současným klubem na návrat do zelenobílého dresu alespoň do Vánoc.

„Od Martina si slibujeme okysličení tréninku. Má mezinárodní zkušenosti, hrál ve Švédsku a nyní působí ve Švýcarsku. V Könizu má vedle sebe velmi kvalitní hráče a jeho přínos je pro nás velkým plusem,“ hodnotí Martinův návrat Michal Jedlička.

Lodivod klokanů trénoval Martina od nejmenších kategorií a dobře ví o jeho silných stránkách. "Kisi vyniká ve hře s míčkem i bez míčku. Je to hráč do přesilové hry i do hry bez brankáře. Věřím, že nám pomůže v trénincích i utkáních," vítá novou posilu hlavní trenér Bohemians.

Martin Kisugite by měl do Superligy zasáhnout příští týden v domácím utkání proti Liberci.

Kisi, vítej doma!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians