Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
V neděli chceme prodloužit domácí neporazitelnost

O víkendu nás čekají 2 zápasy. V sobotu nastoupíme na hřišti Black Angels od 17:00 a v neděli na nás čeká další domácí utkání, tentokrát proti Brnu.  

Klokani nastoupí v neděli, 6.12. od 17:00 v rámci dohrávky 12. kola Livesport Superligy na domácím hřišti na Vinohradech. Soupeřem bude už výše zmiňovaný tým, FBŠ Hummel Hattrick Brno. Haly zůstávají i nadále pro diváky zavřené, proto pro vás chystáme i na tento zápas online video přenos.  

Proč si nás pustit v neděli od 17:00 hodin?  

Online přenos bude komentovaný ověřenou dvojicí komentátorů, Matyášem a trenérem naší mládeže Bohemians, Antonínem Palatínusem. Kluci si už vyzkoušeli, co takové komentování zápasu obnáší, a tentokrát se jím bude dařit určitě ještě víc. 

Na tento online přenos pro vás chystáme zajímavou soutěž, která bude probíhat po první třetině na Instastories. Výherce soutěže budeme losovat po skončení utkání. Hrát se bude o merch z našeho Fanshopu.  

Po druhé třetině nám naše mládež pomůže s výběrem nejlepšího hráče a také je čeká známkování výkonů klokanů prostřednictvím dotazníku.  

O přestávkách se můžete těšit na rozhovor s hráčem mužů. Na nedělní přenos jsme pro vás vyzpovídali dalšího krajánka, Michala Vojtíška, který byl během COVID přestávky ve Finsku.   

Je se na co těšit! Pusťte si nás v neděli, 6.12. od 17:00 na tomto odkazu: https://www.tvcom.cz/Zapas/Spo...

Související utkání

Utkání - Muži A
6.12.2020, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
9:5
2:1, 5:1, 2:3
FBŠ Hummel Hattrick Brno

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany