Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Nenechte si ujít speciální program k sobotnímu utkání

V sobotu 28.11.2020 odehrají klokani po více než měsíční nucené přestávce první zápas Livesport Superligy proti soupeři z České Lípy. Zápas se odehraje doma na Vinohradech. Sportovní haly ale zůstávají i nadále pro diváky uzavřené. Zápas ale můžete sledovat online na tomto odkazu:  

https://bit.ly/Bohemians-vs-Ce...

Moc nás mrzí, že nemůžeme vidět diváky v hale, jak ženou náš tým za vítězstvím, ale díky moderním technologiím věříme, že si společně utkání užijeme i u videopřenosu, ve kterém budou nachystané soutěže a program, a to převážně pro naše členy klubu, říká nová posila marketingového týmu FbŠ Bohemians, Romana Matušková 

Proč byste si měli online přenos z utkání pustit a jaký program na vás čeká?  

Náš online přenos bude komentovaný dvěma komentátory. Jedním z komentátorů, který bude zároveň expertem ve studiu, bude náš oblíbený trenér, Antonín Palatínus a ten vás bude provázet celým utkáním.  

Dále máme nachystanou soutěž o snapback Bohemians, která bude odstartována po první třetině. Bude probíhat na Instagramu prostřednictvím Instastories. První správná odpověď vítězí, a proto doporučujeme sledovat první třetinu velice pozorně.  

Po druhé třetině jsme pro naše mladé klokany přichystali speciální soutěž. Naše mládež nám pomůže s výběrem nejlepšího hráče a úkolem je také vymyslet originální vzkaz pro klokany do šatny. Tři nejlepší vzkazy pak budou soutěžit v anketě na sociálních sítích. Vítěz ankety bude také obdarovaný hodnotnou cenou.  

Mimo jiné si budete moct vyslechnout exkluzivní rozhovor s Matějem Pěničkou, který byl během měsíční COVID přestávky na hostování ve Švédském týmu Lerum. Prozradí nám, jak se mu ve Švédsku líbilo, jak hodnotí formu týmu, ve kterém byl, a jak se celkově připravoval v pauze na další pokračování české florbalové Livesport Superligy.  

Určitě se je na co těšit. Pusťte si nás proto v sobotu, 28.11. od 19:30, nepromeškejte tento skvělý program a hlavně, fanděte klokanům!   

BOHEMKA DO TOHO! 

Související utkání

Utkání - Muži A
28.11.2020, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
15:6
5:2, 4:2, 6:2
FBC 4CLEAN Česká Lípa

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians